reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny, ja wróciłam do domu własnie, cały czas was czytałam, ale nie miałam za bardzo czasu na pisanie

wiecie co mam pytanie do was, dzisiaj mam 21 dc w 10dc wyszedł mi pozytywny test owu acon, ptem zrobiłam LH i tez pizytyw, w 14 dc LH niegatywny, potem z ciekawości w 17dc acon pozytywny, przed chwilą czyli 21dc acon znowu pozywywny, kreska testowa ciut ciemniejsza, wychodzi na to ze juz 12 dni wychodza mi pozytywy ;/ nie wiem o co chodzi

nie wiem czy któraś z was bierze luteine ? bo mi lekarka kazała od 16 dc po jednej tabletce 10 dni, i teraz mam 6 dzien brania luteiny, dzis bardzo boli mnie brzuch jak na @ tzn rano mnie nie bolał, a koło południa zobaczyłam na papierze troche krwi, i potem zaczął bolec, ale szyjke mam zdecydowanie zamkniętą... poradźcie mi coś... co to moze byc... ;((

no dziewczyny mówie wam, zaraz zrobie fotke jak wyjdzie i wstawie, ciążowego nie robiłam bo to dopiero 21 dc jest...

Jak plamiłam na początku w dniach spodziewanej @ pani dr powiedziała mi żę szyjka jest bardziej ukrwiona i często się to zdaża i jest normalne. Ja i tak poroniłam ale często tak kobiety mają i o niczym to nie świadczy. ja bym zrobiła na twoim miejscu teścior kochana bo jak jest fasolka to musisz się oszcxzędzać przy plamkach.

Ja mam dzisiaj śluz takie długie ciągnące glutki ale białe jak mleko :szok: masakra nie miałam tak nigdy

reklama
Sailor, ale jaki test mi pokaże ciąże w 21dc, jak ja owulacje miałam prawdopodomnie 13dc, ale to nic pewnego skoro te testy wychodzą... ale od 11 dc miałam bóle owulacyjne na 100% i skończyły się po 13 dc wiec mysle ze doszło do tej owulki

dodaje fotke, ale na zdjęciu nie widać tak jak na żywo
nie wiem.. i ten bolący brzuch... do @ to ja mam jeszcze conajmniej tydzien jak nie więcej bo nie wiem jak dokładnie ustalic;/

Mynia no wykres też jakas masakra, ale ja wstaje w nocy do dziecka i chodze do łazienki więc ta temperatura.. sama nie wiem, moze powinnam mieć dokładniejszy termometr, a ja mam tylko jedno miejsce po przecinku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry