reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z obiadku u mamki :)
i bardzo się cieszę bo nie musiałam gotować, ostatnio jakiegoś lenia mam co do gotowania

Mynia ja też teraz z niecierpliwością wypatruje @ i też jak by objawów brak tylko brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu , cycuchy nie bolą a zawsze bolały ( może mi się tam po stracie poprzestawiało i już nie będą boleć ). Eh... jeszcze nigdy tak niecierpliwie na nią nie czekałam ..

reklama
hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z obiadku u mamki :)
i bardzo się cieszę bo nie musiałam gotować, ostatnio jakiegoś lenia mam co do gotowania

Mynia ja też teraz z niecierpliwością wypatruje @ i też jak by objawów brak tylko brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu , cycuchy nie bolą a zawsze bolały ( może mi się tam po stracie poprzestawiało i już nie będą boleć ). Eh... jeszcze nigdy tak niecierpliwie na nią nie czekałam ..

Właśnie, właśnie Agnieszka, najgorsza to taka niepewność... Ja to już teraz przestałam z niecierpliwością wypatrywać, teraz sobie ubzdurałam, że mogłam jeszcze nie mieć owulacji:) U Ciebie widzę temp spada węc może dostaniesz lada dzień @ trzymam kciuki:)
A za mnie trzymaj, żebym nie dostała:) Ta temperatura tak mi dziwnie skacze, raz poniżej podstawowej, raz powyżej... nigdy nie miałam takiego bałaganu w wykresie... Może to dobry znak, może skoczy temperatura dopiero za kilka dni...

Właśnie, właśnie Agnieszka, najgorsza to taka niepewność... Ja to już teraz przestałam z niecierpliwością wypatrywać, teraz sobie ubzdurałam, że mogłam jeszcze nie mieć owulacji:) U Ciebie widzę temp spada węc może dostaniesz lada dzień @ trzymam kciuki:)
A za mnie trzymaj, żebym nie dostała:) Ta temperatura tak mi dziwnie skacze, raz poniżej podstawowej, raz powyżej... nigdy nie miałam takiego bałaganu w wykresie... Może to dobry znak, może skoczy temperatura dopiero za kilka dni...

w takim razie kochana trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie przyszła &&&&& a kiedy masz zamiar testować ?

Karolcia, Twój wykres naprawdę ładny:)

póki co czekam co będzie dalej... to mój pierwszy cykl jak mierzę temperaturę więc nie wiem za bardzo jak jest u mnie ze spadkiem.. kiedyś mierzyłam tylko kilka dni przed @ i w sumie spadała wcześniej ale to nie jest wiarygodne bo nie był to cały cykl mierzony...czekam na rozwój wydarzeń z cichą nadzieją i wiarą, że się udało :)

Ineska i Grzanka jeszcze raz Wielgachne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sobie leżę na łóżeczku w bieszczadach właśnie zeszliśmy z Połoniny Caryńskiej było pięknie!!! Mieliśmy jeszcze gdzieś sobie pojechać pozwiedzać, ale nam tłumik odpadł, więc na jutro rano się do mechanika umówiliśmy, a teraz dzięki temu mam czas Was nadrobić.

Myniu straszne masz ostatnio przejścia, ale miejmy nadzieję, że wszystko się skończy dobrze i zgodnie z Twoimi oczekiwaniami.
Trzymajcie się ciepło wszystkie ja lecę sie do męża poprzytulać, bo marudzi że na wakacjach się komputera nie używa:)

reklama
Karola a kiedy spodziewana @?
Agnieszko, no ja na razie to nie mam czego testować. Termin @ miałam tydzień temu ale wiesz... chora byłam, antybiotyki brałam, gorączkę miałam strasznie wysoką akurat jak do mojego S pojechałam i w ogóle się nie kochaliśmy. Liczę na to, że jak już się poprzesuwało to niech się tak poprzesuwa żebym nie dostała teraz w ogóle @ tylko za tydzień owulacja żeby była:) Bo po moim wykresie to ciężko wywnioskować bo właściwie powinnam wszystkie temperatury od 14 kwietnia do 29 mieć zaznaczone jako zaburzone ze względu chorobę, a z kolei od 30 kwietnia aż do dziś ze względu na ten ząb i opuchliznę... Poczekamy zobaczymy. Nie ma innego wyjścia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry