reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooczko, tydzień opóźnienia to ja mam dziś i nie zapowiada się na to, że ona przylezie. No i najgorsze, że pewnie na to spuchnięte dziąsło też dostanę antybiota jutro bo przecież inaczej ona mi nic nie zrobi przy zębie jak tam ropą podeszło. Już przy 4 zębach dziś to mam...

Ojejej to nie tak kolorowo jest jak myślałam może Ci się zgorzel robi a to już przerąbane:(
Kochanie to spróbuj płukać sobie szafwią lub rumiankiem ( działają przeciwzapalnie) troszkę Ci ulgi przyniesie.

Ewentualnie kup sobie w aptece Dentosept jest on stosowany w ropnym zapaleniu dziąseł i jamy ustnej.(włąśnie on zawiera wyciąg z rumianku szałwii i kory dębu). kosztuje ok 10 zł.

Ojejej to nie tak kolorowo jest jak myślałam może Ci się zgorzel robi a to już przerąbane:(
Kochanie to spróbuj płukać sobie szafwią lub rumiankiem ( działają przeciwzapalnie) troszkę Ci ulgi przyniesie.

Ewentualnie kup sobie w aptece Dentosept jest on stosowany w ropnym zapaleniu dziąseł i jamy ustnej.(włąśnie on zawiera wyciąg z rumianku szałwii i kory dębu). kosztuje ok 10 zł.

Kochane już płuczę dentoseptem od czwartku a od wczoraj sacholem smaruję. I nic... jest tylko gorzej. Dlatego myślę, że się sprawa o antybiotyk oprze. Mam czwórkę leczoną kanałowo i opuchlizna zaczęła mi się robić od piątki a dziś już doszła do ósemki... Mam nadzieję,że to nie oznacza że czwórka jednak będzie nie do uratowania...:(

Dziewczyny, dzięki. Jak sobie z Wami ta popiszę to jednak mi lżej troszkę.
ależ by było bosko gdybym jeszcze owu nei miała i przyszłaby ona za tydzień:)
Tak czy tak za tydzień będę w ramionach S. czy z owulacją czy bez:)

eheheheh:) owulacja poczeka aż będziesz w ramionach S.^^ w końcu raz prezent Ci zrobi^^ na dzień dziecka będziemy wszystkie na czerwono koniec i kropka więc czeka nas przytulanie przytulanie i przytulanie:D:D

Cześć Kochane....
ja dzisiaj obiadek robiłam , podeszwa w piach i buraczki z ziemniaczkami...
mąż upiekł dwie babki... właśnie owinny byc wyciagane z piekarnika ciekawe co z tego wyjdzie...
ja jstem po obiadku zaczelam wlasnie sjeste.... leze w luzku najedzona jak bak
:

eheheheh:) owulacja poczeka aż będziesz w ramionach S.^^ w końcu raz prezent Ci zrobi^^ na dzień dziecka będziemy wszystkie na czerwono koniec i kropka więc czeka nas przytulanie przytulanie i przytulanie:D:D
Właśnie tak Czarnooczko:) Choć wiem, że u mnie to jest ogromna naiwność i graniczy z cudem... ale teraz będę się modlić, żeby właśnie nie dostać @ I może zaczerwieni nam się czerwiec... jak sama nazwa wskazuje:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry