reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć kochane:)
My już w kr po weekedowych wyjazdach:) słonko, wycieczki rowerowe, grilki, urodziny szwagra uważam za udane:) Jeśli chodzi o kwestie staraniowe, to temperatura mi skacze ale ogólnie utrzymuje się grzecznie na wyższym poziomie, niestety piersi od wczoraj zrobiły się tkliwe, nabrzmiałe czyli @ nadchodzi:( jeszcze tylko dwa dni z duphastonem i potem zobaczymy kiedy @ raczy się zjawić - byle jak najszybciej!!

Niestety na tą chwilę raczej nie nadrobię Was od środy, ale najważniejszego się chyba doczytałam, czyli:
Grzaneczko, Ineska olbrzymie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! kiełkujcie zdrowo:)
Przed wyjazdem pisałam, że mam nadzieję na dobre wieści po powrocie - no i proszę:) aż dwie - w pakiecie;) hehe oby ich teraz co raz więcej nam przybywało:)

reklama
Witaj Sihaya cieszę się że troszkę odpoczełas psychicznie i dobrze się bawiłaś :tak:

dziewczyny znalazłam fajna stronkę pokazane są rodzje śluzu takie prawdziwe i fotki szyjki jesli któraś się nie brzydzi moge podać adres :tak:

Ale tam wynalazki mają termometr co sam mierzy we snie...kurcze jakoś sobie tego nie wyobrażam że mocuję go na noc do brzucha. Już wolę budzik nastawić...a wy co myslicie?

u mnie już 8 cykl starań, a te weteranki to ze względu na wiek i brak chociaż jednej pociechy...:wściekła/y:

Bzibzioku, u mnie też nie pierwszy cykl... gdybym do tych teraz doliczyła jeszcze zeszłorocznych kilka - to by się pokaźna sumka zebrała... a i wiekiem nie grzeszę hehe... 30tka na karku i żadnego bobasa, nie licząc kota i czasem męża haha...
Ale zobaczysz jeszcze się doczekamy gromadki:D haha
(Na priv prześlij mi swój mail to wyślę Ci 3 fotki, które będąc w bielsku wygrzebałam:D )

Czarni dokopałam się zdjęcia Twojego brzusia - nio nio:) muszę przyznać, że pięknie się prezentujecie:) i taki dość spory już się zrobił hihi - widać dzidzia walczy o miejscówe i się rozpycha od pierwszych milimetrów:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry