• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda ja też będę chciała karmić do roku ale rozumiem, że ktoś może nie chcieć. Z jednej strony jest trudniej ale z drugiej strony butli nie trzeba targać wszędzie tylko się ma ze sobą zawsze:) No i może jednak to zdrowsze... nie wiem, dowodów na to nie mam ale jakoś tak czuję:)
pewnie też nie dla wszystkich dzieciaczków to jest aż tak stresujące jak w tym przypadku, który opisałam.

reklama
Agacynda ja też będę chciała karmić do roku ale rozumiem, że ktoś może nie chcieć. Z jednej strony jest trudniej ale z drugiej strony butli nie trzeba targać wszędzie tylko się ma ze sobą zawsze:) No i może jednak to zdrowsze... nie wiem, dowodów na to nie mam ale jakoś tak czuję:)
pewnie też nie dla wszystkich dzieciaczków to jest aż tak stresujące jak w tym przypadku, który opisałam.

wiesz co Mynia, ja przez całą ciąże chciałam karmić piersią nawet butelki w domu nie miałam:P
ale teraz uważam ze głupia byłam :P
oczywiście każdy ma swoje zdanie i ja nie potępiam nigdy przenigdy ze chcecie karmić piersią :P
ale jak widze czasem jak wielkie 'matki polki' karmią piersią bo 'tak trzeba' a dziecko ciągle płacze i płacze to mnie szlag trafia.
miałam znajomą której dziecko własnie nonstop przy cycku siedziało i ciągle ryk był, dała mu butle i problemy sie skonczyły, nie wiem jak jest taka sytuacja to jakoś dla mnie to jest cholernie dziwne ze te matki katuja siebie i dziecko tylko w imie karmienia piersią :P

aa no i wiele razy słyszałam ze dzieci które piją m. motyfikowane to częściej chorują, to troche dla mnie śmieszne bo moja córka ma prawie 2 lata i tylko raz w życiu miała katar ostatnio :P

Basia no z tego co pamietam to zadna nie zafasolkowala. Ostatnia byla Wazka. A teraz podejrzana jest Mynia :-)

Jeju jaka pogoda... Tragedia.

Wiecie co? Jak dla mnie to nawet podejrzaną miło jest być :) A co dopiero jakby coś się wykluło z tych podejrzeń :)
U mnie jest raz ciepło, raz zimno i do tego jakoś duszno... A mnie do tego podbrzusze boli więc nie wiem czy te podejrzenia co do mnie się nie rozwieją z wielkim hukiem...

Myniu mnie przez 2 tygodnie brzuch jak na okres bolał, teraz już tylko sporadczynie jak za szybko wstane z łóżka fotela etc, to mam lekki skurcz, ale zaraz przechodzi. I co tam u was moje drogie?

Czarni jak tam wyjazd?

Myniu mnie przez 2 tygodnie brzuch jak na okres bolał, teraz już tylko sporadczynie jak za szybko wstane z łóżka fotela etc, to mam lekki skurcz, ale zaraz przechodzi. I co tam u was moje drogie?

Czarni jak tam wyjazd?

Mnie w sumie też już długo tak pobolewa, normalnie tak nie mam ale z drugiej strony to mogę tez mieć inne odczucia niż zazwyczaj przed @ z powodu tego kolosalnego wydłużenia cyklu.
Ty lepiej pisz jak się czujesz:) Jak Kropusia Twoja się mości w brzuszku?

reklama
A dziękuje dzisiaj się czuje fatalnie, całą noc mnie głowa bolała, a dzisiaj mam tak jakby mnie ktoś uderzył młotkiem i ciągle chce mi się spać, ale to chyba bardziej przez pogode.Biore sobie luteine 2 x 1 żeby to dzidziuś za pomocą złych mocy przypadkiem nie uciekł z mojego brzucha, cyce jak donice no i tyle, aaaa tylko strasznie zrobiłam się denerwujaca dla wszytskich, mój mąż mówi, że chyba nie wytrzyma jeszcze 8 miesięcy hhaha. Ogólnie nie jest źle, teraz to się tylko modle żeby 12 czerwca na kolejnej wizycie biło pięknie serduszko i dzidziol odpowiednio do wieku ciąży urósł. Najgorsze są jeszcze 2 wizyty ta i w 11 tygodniu, bo teraz się będę modlić żeby serducho biło, a w 11 żeby nie przestało....Naprawd dbam o siebie na l4 siedze w domu, wysypiam się, zajadam owoce, warzywa, pije mleko, świeżo wyciskane soki, nie przesadzam z jedzeniem i ze słodyczami słodycze tylko jem w weekend w jeden dzień w tygodniu. Kawe pije jedną lure raz dziennie, potem ewentualnie inke, nie pale, Waga o 1,1 kg poszła w górę, ale to po luteinie bardziej, bo ona powiduje zatrzymywanie wody.

Teraz zmagam się z sesją, ale mam już wszytsko gdzieś byle do przodu chociażby na samych trójach :/ Wszytsko już zdałam i jeszcze 2 mi zostaly, a obrona na 90% we wrzesniu, nie mam siły sie teraz żyłować, a połowa pracy jeszcze przede mną do napisania :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry