reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiesz co moja niunia ma bliki przedsionkowo komorowe teraz już nie są groźne ,ale jak była malutka groziła jej śmierć łóżeczkowa :((
do tego strunę rzekomą

Myniu a Ty kiedy zrobisz teściora? bo patrząc na twój wykres to nie ma innej opcji jak fasoleczka :)

Oj nie znam się na tym Agnieszko,a el dobrze, że to już nie jest teraz takie groźne dla niej:)
AJ planuję w środę jeśli temperatura nie spadnie. bo moja najdłuższa faza wyższych temperatur trwała 14 dni, więc w środę byłby 15 dzień i myślę, że wcześniej nie ma co sobie nerwów psuć :)
Ja na razie uciekam z pracy na spotkanie z koleżanką. Do wieczora:)

myniu to ja też trzymam &&& za Ciebie. pięknie się ten twój wykres prezentuje;-)
eh....szkoda, że dla mnie ból w podbrzuszu nie oznacza fasolinki. ale u Ciebie będzie inaczej. wierzę w to!!!
agnieszko to chyba dobra informacja co do Twojej córeczki?? a czy to jakiś przypadek był, że ma taką wadę serca, czy to coś spowodowane genami jest?? jak to ma jakiś zwiazek z tym
kropka wspólczuje tych mdłości. dobrze, że jesteś na l4 bo sobie odpoczniecie. ciocie z bb goraco Was ściskaja

u mnie dziś coś nie za ciepło. i chyba mnie zawiało. tak mnie boli pół głowy:-( ucho kości żuchwy....ała... leże pod kocykiem i staram się zając myśli czymś innym

Inesko ciesze się że jesteś i wszystko jest u ciebie OK. Mdłości nidługo przejdą, zobaczysz :)

Kropko głowa do góry. Pierwsze tygodnie u wszystkich podobno kiepskie. Będzie lepiej i nie ma co zamartwiać się na zapas.

Agnieszko nie martw się. Z tym sie żyje jestem tego najlepszym przykładem. Też mam bliki i strunę rzekomą. To absolutnie nie przeszkadza w normalnym życiu :) Fakt, trzeba się obserować ale ogólnie spoko :)

Myniu ja tez trzymam kciuki :-) i normalnie widze już tą fasolkę. Taki ładny wzorst nie może nic nie znaczyć :)

Nie bylo mnie cały weekend prawie i ledwo Was wszystkie nadrobiłam :-D
U mnie dziś owulka jak nic. Jajnik postanowil chyba na drutach porobić i kłuje mnie na maxa. Mokro tak, że już zaczęłam myśleć, że popuszczam...:-D:zawstydzona/y: Co prawda śluz nie jest jak biało ale taki to chyba się robi dopiero jak jajeczko już wyjdzie...Mam rację ? Mój wykres wygląda tak Obserwacja cyklu - enpr.pl

moja niunia ma tak że podczas spania serduszko bardzo mocno zwalnia,a ona wtedy zatrzymuje oddech na kilka sekund

pani doktor mówi że nie wymaga leczenia,ale że trzeba obserwować że może wyrośnie z tych bloków

Myniu a ja mam przeczucie ze Ci sie udało i tak patrze na ten twój wykres to zagnieżdżenie pewnie było 49dc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry