reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś, nie mierzymy:)
Agacynda, no jak ja uwielbiam to ich obrażanie się jak nabroją... Dziady!!! kurcze współczuje Ci bo nienawidzę ta zasypiać pokłócona, wtedy zawsze przed zaśnięciem tak mocno wali mi serce...

reklama
Ja bym pewnie nie się uniosła honorem i nie gotowała przez jakiś czas, a nawet jakbym miała na coś ochotę ugotowałbym tylko dla siebie i wcale się z tym nie kryła... ale to bardzo głupi pomysł... wiem o tym

też tak mam. wali mi serce jak szalone. ale znając życie będę musiała się przytulić do niego bo inaczej nie zasnę.

Dziewczynki idę spać bo mnie to piwko ubombało. dzięki za wsparcie. buziaczki i do jutra :*

Witajcie dziewczyny! Trochę mnie tu nie było (zarobiłam się w bukietach broszkowych przez ostatnie dni, już mi palce odpadają... ledwo piszę :P), aleście się rozpisały... Nie mogę znaleźć listy, więc nie wiem, co u Was, ale trzymam za wszystkie mocno kciuki! U mnie nie za ciekawie... Najpierw cykl bezowulacyjny, w następnym sok już w 9 dniu, a w 16 @. Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale to chyba nie wróży nic dobrego... :/ Dzisiaj chyba miałam skok (o ile jutro nie spadnie), ale już się nie nastawiam na nic.... Same zobaczcie: Obserwacja cyklu - enpr.pl

No w sumie ja też rano nie mam takiego potoku :P Teraz też nie ma tragedii. Jeszcze mam testy owulacyjne. Ha! Jestem przygotowana do walki :P I idę za tydzień w sobotę do gina.

Laluś, ja poważnie nie mierzę w @:) Wystarczy mierzyć od 6 dc a nawet jeśli masz dłuższe @ niż 5 dni to podejrzewam, że 6 dnia już nie ma potopu :)
Agacynda, śpij spokojnie
Dobranoc dziewczynki

Cześć Dziewczyny :)

Dawno tu nie zaglądałam. Jestem już po ślubie :) A poza tym wciąż się staramy... to nasz 4 cs. W tym cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka... i przestałam mierzyć temperaturę - mąż mi zabronił, bo wyjechaliśmy na mały odpoczynek :) Dziś mam 25 dzień cyklu, więc za tydzień testowanko. Zobaczymy co wyjdzie hihi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry