reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzien doberek!

A co ja tutaj czytam jakies niefajnosci? Agacyndka a wiesz co ja Ci powiem- jak znam facetow- a znam- bo sama jak facet jestem- to ON naprawde nie mial apetytu- faceci sa prosci jak budowa cepu- nie bierz do serducha sobie tego- bo to naprawde moim zdaniem znaczylo ze chlopaczyna nie mial apetytu- czasem tak jest kazdy z nas ma- poprostu no nie ma sily jesc, nie chce mu sie, najzwyczajniej w swiecie. Takze popatrz na to tak zwyczajnie bez szukania drugiego dna- MA PECHA ZE AKURAT WTEDY KIEDY UPICHCILAS PYSZNEGO KURAKA NIE MIAL APETYTU! i na dobra sprawe- to biedny ON nie Ty- bo przez ten brak apetytu nawet nie mogl sie rozkoszowac takimi pysznosciami- ja mysle ze powinnas go pocieszyc:)

Asita- nie zapeszam - ale no kurza twarz ten Twoj wykres.....trzymam kciuki-ale cos mi sie wydaje ze sie ZACZERWIENISZ!

Ja juz dzis zaliczylam sprint po mieszkaniu- Pipka jest niemozliwa mowie Wam- Juzmaz i Mloda poszli juz do szkoly i pracy a ja tutaj sobie ejszcze dojrzewalam w sypialni i tak jednym okiem patzre a ona wlazla na komode, wspiela sie na tylne lapki rozciagnela jak jakis waz i cos tam szpera na polkach nad komoda- mam tam takie polki zawieszone na ksiazki- a se mysle niech se wacha...obrucialm sie na drugi bok ale nagle slysze- szur szur- hops i tup tup tup- i juz wiedzialam ze cos kombinuje- to zestaw dziwekow ktore stawiaja na bacznosc wszystkich mieszkancow naszego domostwa- Jej Wysokosc BROI!!! wiec zerwalam sie na rozne nogo (pozatym ze sypiam w samych mjatkach to nic) i z golymi cycami pedze za kotem po mieszkaniu- a ona co?? w pysku 50 euro (zdjela z tej polki, bo bylo wsadzone za ksiazki) i spierd..ala ile Kocia Bozia dala palera. a ja za nia...kurde malo se cyckami zebow nie wybilam- no ale udalo mi sie odebrac pieniadze...no zlodziej jeden no!

Hahah Die_Perle Twoje opowieści jak zwykle są mega zabawne :) Aż żałuję, że nie znam Cię osobiście, bo mega fajna z Ciebie babeczka jest :) A ta Twoja Pipka to rzeczywiście łobuziara niezła :)

Asita no piękna ta temperatura u Ciebie! Trzymam kciuki!
Kinga 85 u Ciebie też się pięknie zapowiada:tak:

U reszty jeszcze nie doczytałam co i jak...:-D

A ja mam takie pytanie: Używałyście tego żelu pre seed? Któraś o nim coś wie?
Pre-Seed Żel dla par starających się o dziecko Drogeria Zdrowie
Pomaga? Bo ja muszę jakieś dodatkowe środki zastosować żeby żołnierzyki dłużej przeżyły, bo w owu serduszkowania nie będzie :-(:-(:-(

Hihihi:) Niezłą masz Pipkę :)
A mój Fisiek spadł mi dziś w nocy z parapetu na głowę... i jeszcze minę miał taką zaskoczona jakby chciał powiedzieć "a co ty tu robisz?"

Rozniczka- ja tego przyspieszacza plywakow nie uzywalam- za to moja bardzo dobra kolezanka owszem- starali sie 6 miesiecy bez skutku(ona ma tez tylozgiecie macicy- wiec jakies tam dodatkowe utrudnienie), apermiki jej Meza JAKIES TAKIE LEKKO LENIWE BYLY- wiec lekaz zaleci pozycje od tylu i przepisal popedzacz- od razu zaszla w ciaze :) tylko raz uzyli popedzacza i sie udalo :) wiec moze to dziala??

Myniu- ja tez znam te mine- "a co Ty tu robisz" - pojawia sie zawsze po zestawie dziwekow "szur szur. hop i tup tup tup" kiedy ja przylapie na brojeniu...potem sie obraza na caly swiat i sobie odchodzi krecac kocia dupa....ale ja i tak ja uwielbiam

Die Perle mój Fisiek jeszcze częściej ma minę "to nie ja". Jeszcze na starym mieszkaniu miałam piękny kwiat tuż obok regały na którym stało DVD. nie znosiłam dwóch rzeczy... jak Fisiek ruszał ten kwiat i jak wskakiwał na DVD. A on odkrył pewnego dnia, że można wskoczyć na DVD i z tego miejsca walić łapą w kwiat... normalnie to było za dużo jak dla mnie. Drę się na niego a on... najpierw zaskoczony "co Ty tu robisz" a zaraz potem "to nie ja" patrzy mi prosto w oczy oczkami najgrzeczniejszegokotanaświecie ałapa cały czas wali w kwiat, jakby to byłą nie jego łapa i jakby myślał, że ja nie zauważę :)

reklama
margotko, te około owulacyjne przytulanki były 13, 15-17 i 19 dc. Z czego prawie pewna jestem że skuteczne były te 15 dc bo miałam kilo pięknego białka jajka :-D które moim zadaniem miałam po braniu wiesiołka (bo nigdy aż takiego nie miałam) a zagnieżdzenie udało się dzięki acardowi, bo ja w życiu nie miałam takiego grubego endo jak na pierwszej wizycie u gin...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry