hej jak tam u Was ? Jakieś nowe zaciążone ?
Co tutaj się działo szybko proszę streszczać
Ja w środę miałam bol pleców i brzucha a wczoraj pojawiły się skrzepiki z jasnoczerwonej krwi, więc w te pędy poleciałam do gin. Obejrzała wszystko i powiedziała że fasol jest ok. pecherzyk ma juz 13 mm a niunio 4 mm

a to co mi krwawilo to pękło jakieś naczynko i malutki krwiaczek zrobił mi się przy ujściu macicy. Mam się oszczędzać ile mogę, dobrze się odżywiać i pić dużo wody dla lepszej elastyczności tkanek.
No i chociaż bardzo chciałam tego uniknąć dostałam L4 i teraz wszyscy się w pracy dowiedzą że będę miała maleństwo. Ja chciałam poczekać do 12 tygodnia z tymi wieściami ale cóż, dowiedzą się w 7 tygodniu...
Asita chcę powiedzieć, że obserwuje Twój wykreś jakiś czas i dla mnie to jesteśw ciąży. Mi wyszedł test dopiero 13 dpo więc bądź czujna ;-) I kub do zrobienia testu test QuickVue albo żółty bobotest. Pomimo tego, że mają 25uml to są bardzo bardzo czułe.
I tak dla wszystki wrzucam link
Discovery "Ciekawość" - Cud Narodzin - Cały Odcinek - YouTube tutaj ładnie pokazane jest dlaczego zajscie w ciąże jest takie trudne

No i przy okazji film piękny....