reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
u nas slonko- wloczylam sobie KORNA i ide sprzatac, potem na zakupy, potem wpadnie kolezanka...
wiecie co...ja nie wiem kiedy ja bede miec dni plodne- cos tamte internetowe wyliczacze pokazuja- ale to takie tylko pi razy drzwi...polize sobie szkielko i obgladne me pluwociny pod mikroskopem moze...albo nie..sama nie wiem...
dzis mam ostatni dzien wolnego- od poniedzialku zaczynam kurs jezykowy- naparlam sie na zrobienie wysokiego certyfikatu wiec na starosc bede chodzic do szkoly:D ale w sumie to fajne jest do grudnia bede miala zajecie :)

Witam dziewczyny
U mnie nie ciekawie. Trochę się zdołowałam. temperatura jakiś dół załapała zamiast poszybować do góry. śluz już dzisiaj biały kremowy. I co najdziwniejsze od tygodnia mam pozytywne testy owulacyjne ale nie jakieś bladziochy. Krecha testowa ciemniejsza od kontrolnej ze 3 razy...ostatnie serduszkowanie ze 2 dni temu bo mi się małż już obtarł ehhh pocieszam się że może jutro skoczy jak dzisiaj spadło i owulka była przedwczoraj albo wczoraj...:-(

Generalnie acard jest do stosowania u osób z chorobą wieńcową, zakrzepicą itd ale zapobiega też przyczynom niedokrwienia, a to niewłaściwe dokrwienie ścian macicy powoduje, że endo nie rośnie tak jak potrzeba ...

dziewczyny a ja juz kiedys mialam pytac- powiedzcie mi jak tam z tym serduszkowaniem u Was- kurcze bo to wiecie dni plodne owulacja- no to wiadomo jak sie chce dzidzie to trzeba serduszkowac- no ale ja czasem mam wrazenie ze na sile to jest :( a ja nie chce na sile- tak mechanicznie i roboczo:( i teraz wlasnie nie wiem czy moze cos do tego serduszkowania by dodac zeby bylo takie bardziej no wiecie serduszkowe.....robicie jakies specjalnosci- nie wiem, jakies sexi bielizny, tanca na roze:P, jakies nie wiem co gazdety , gierki...kurde sama nie wiem ... bo jak robilismy to nie dla dzidizusia no to byl totalny spontan, a teraz jakos tak nie wiem czemu ale jakby niesponatnicznie tylko machinalnie :( marudze??

Kinga dziękuje i pewnie skorzystam z rady i kupię sobie gorącą czekoladę albo małża wyślę do sklepu :tak:

Die perle Ty z tymi Twoimi opowiadaniami jesteś po prostu najlepsza :tak: Swoją drogą to z Mynią macie super ubaw z tych Waszych kociaków :-):-):-)

Oj dziewczyny jak ja bym chciała już wiedzieć czy jestem w ciąży czy nie, nie lubię takiej niepewności :-(

Kinga85 chyba właśnie jestem w trakcie owu. Temp nie spadła, więc wyznaczyłam granicę i wygląda ładnie:) Idziemy łeb w łeb!
Salior trzymam kciuki żeby owu była, bo przezywałam jej brak w ostatnim czasie...

reklama
ja zmieniłam folik na femibion. jest trochę droższy, ale jak policzyłam ile pieniążków trzeba dać żeby zebrać wszystkie witaminki to to opłaca się bardziej. Ja biorę femibion natal 1 to on jest przeznaczony dla starających się i dla kobiet w 1 trymestrze ciąży. Ma bardzo fajny skład:
kwas foliowy 800 ug (czyli 2x zalecana dawka)
L-metylofolian wapnia 400ug
b1 416 ug
b2 1,2 mg
b6 1,9 mg
b12 3,5 ug
bityna 60 ug
niacyna 15 mg
kwas pantotenowy 6 mg
wit c 110 mg
wit e 13 mg
jod 150ug

Nowe wątki