reklama

Staranka od stycznia 2012.

Die perle ja starłam się ubierać sexy bieliznę (tylko, że na szczupłych to ona sexy wygląda a na mnie to nie za bardzo, ale małżon nie marudził), jeszcze w ciągu dnia pisałam mu takie erotyczne smsy :-D:-D:-D:-D

reklama
ja biore tylko kwas foliowy ale 5 mg- czyli duuuuuuuuuuuuzo wieksza dawke niz normalnie - ale musze.

...ja sobie jakis czas temu kupilam sliczna sexowna bielizne- ubralam- wchodze do sypialni a ON spi ;/ ech..no i sie zniechecilam wtedy okrutnie do czarowania mojego meza...ale kurde jakos mi ostatnio brakuje takiej wzajemnej fascynacji seksualnej :(

smsy- mowisz hmmmmmmmmmmm....nigdy nie pisalam... :) ale moze trzeba :)

no umnie tez sie wylewa tu i uwdzie:P ale od tygodnia nie mam apetytu w ogole...i prawie nic nie jem:( i waga wlasnie pokazala 4 kg w dol....moze ja chora jestem ale nie doczuwam glodu kompletnie :(

dobra ja mykam cos porobic bo syf w chacie, w lodowce swiatlo- a to ze ja nie mam apetytu to nie znaczy ze inni maja nie ejsc, jeszcze musze szybko cos upiec bo gosc przyjdzie...zeby mi sie chcialo tak jak sie nie chce - do potem laski!!!!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry