• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Die perle ja starłam się ubierać sexy bieliznę (tylko, że na szczupłych to ona sexy wygląda a na mnie to nie za bardzo, ale małżon nie marudził), jeszcze w ciągu dnia pisałam mu takie erotyczne smsy :-D:-D:-D:-D

reklama
ja biore tylko kwas foliowy ale 5 mg- czyli duuuuuuuuuuuuzo wieksza dawke niz normalnie - ale musze.

...ja sobie jakis czas temu kupilam sliczna sexowna bielizne- ubralam- wchodze do sypialni a ON spi ;/ ech..no i sie zniechecilam wtedy okrutnie do czarowania mojego meza...ale kurde jakos mi ostatnio brakuje takiej wzajemnej fascynacji seksualnej :(

smsy- mowisz hmmmmmmmmmmm....nigdy nie pisalam... :) ale moze trzeba :)

no umnie tez sie wylewa tu i uwdzie:P ale od tygodnia nie mam apetytu w ogole...i prawie nic nie jem:( i waga wlasnie pokazala 4 kg w dol....moze ja chora jestem ale nie doczuwam glodu kompletnie :(

dobra ja mykam cos porobic bo syf w chacie, w lodowce swiatlo- a to ze ja nie mam apetytu to nie znaczy ze inni maja nie ejsc, jeszcze musze szybko cos upiec bo gosc przyjdzie...zeby mi sie chcialo tak jak sie nie chce - do potem laski!!!!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry