reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś też bym bardzo chciała iść na ten film może się uda 17 po badaniach :tak:
Agacyndo a istnieje taka możliwość,że faktycznie jest zmęczony i nie ma apetytu??
Ja jak się stresuję to zaczynam jeść a moja psiapsióła z kolei nic nie może wtedy jeść może ma jakiś problem???

Ehhh ja to się przyzwyczaiłam bo od dziecka to miałam ale mój tata po prostu jest specyficzny... Z tym, że ja już nie muszę z nim mieszkać a Agacynda będzie z A. do końca życia:) Dlatego najlepiej dopadnij go przed tym tv i powiedz "o co Ci k... chodzi" a nóż zaśmieje się i rozładuje to atmosferę :)

Hmm dzisiaj był w pracy do 14. nic się w pracy nie stało bo by mi powiedział... nawet zaczął jabłecznik robić... może go zestresowało robienie listy gości no ale kuuuuuuuuu*wa przecież jak ją skończyłam to się za obiad wzięłam i było wszystko okej................

Myniu on już pewnie śpi, bo prawie godzinę temu poszedł. widział, że mi strasznie przykro, próbował mnie przytulić, ale ja taka łatwa w obejściu nie jestem. no i chyba się obraził, bo ja się obraziłam... kur*a jak dzieci.

Laluś ja mam specyficznie bo mnie leci już od 2 dnia tylko w dzień więc rano spokojnie mierzę ;-)
Agacyndko ja z moim mam taki układ,że by mi powiedział co mu nie smakuje jeśliby nie smakowało...a jak by numery wykręcał zapytałabym tak jak Mynia radzi ;-):tak::tak:

reklama
A myślicie, że ja nie pytam? walę prosto z mostu ;-) nie mam w naturze trzymać i dusić w sobie. ale jak poszedł do sypialni to nie będę biegać za nim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry