• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś też bym bardzo chciała iść na ten film może się uda 17 po badaniach :tak:
Agacyndo a istnieje taka możliwość,że faktycznie jest zmęczony i nie ma apetytu??
Ja jak się stresuję to zaczynam jeść a moja psiapsióła z kolei nic nie może wtedy jeść może ma jakiś problem???

Ehhh ja to się przyzwyczaiłam bo od dziecka to miałam ale mój tata po prostu jest specyficzny... Z tym, że ja już nie muszę z nim mieszkać a Agacynda będzie z A. do końca życia:) Dlatego najlepiej dopadnij go przed tym tv i powiedz "o co Ci k... chodzi" a nóż zaśmieje się i rozładuje to atmosferę :)

Hmm dzisiaj był w pracy do 14. nic się w pracy nie stało bo by mi powiedział... nawet zaczął jabłecznik robić... może go zestresowało robienie listy gości no ale kuuuuuuuuu*wa przecież jak ją skończyłam to się za obiad wzięłam i było wszystko okej................

Myniu on już pewnie śpi, bo prawie godzinę temu poszedł. widział, że mi strasznie przykro, próbował mnie przytulić, ale ja taka łatwa w obejściu nie jestem. no i chyba się obraził, bo ja się obraziłam... kur*a jak dzieci.

Laluś ja mam specyficznie bo mnie leci już od 2 dnia tylko w dzień więc rano spokojnie mierzę ;-)
Agacyndko ja z moim mam taki układ,że by mi powiedział co mu nie smakuje jeśliby nie smakowało...a jak by numery wykręcał zapytałabym tak jak Mynia radzi ;-):tak::tak:

reklama
A myślicie, że ja nie pytam? walę prosto z mostu ;-) nie mam w naturze trzymać i dusić w sobie. ale jak poszedł do sypialni to nie będę biegać za nim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry