reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kinga piękna tempka !!

Laluś, jeszcze nie wszystko stracone.

JA dziewczynki miałam jeden kiepski dzień... ale to te humory przy @... teraz jest znacznie lepiej. dobiła mnie liczba w nawiasie (12)... ale jest już dobrze ;-)

Laluś tule Cię kochana... nie chce pisać, że wszystko stracone bo tak jak Agacynda napisała cuda się zdarzają :tak:
Kinga piękna tempka i już na pewno nie spadnie :tak: nasze niedługo też tak będą wyglądać (wykresy) :-D:-D:-D i będziemy rosły i rosły, a później wyjdzie z nas taka piękna dzidzia :-D
Oki życzę udanego wieczorku i owocnych staranek, ja już uciekam... dzisiaj odwiedzam moją przyjaciółkę i pobawię się z jej synkiem ma przeszło półtora roczku i jest z niego słodziak ;-);-);-)Buziaki kochane :**********

Ostatnia edycja:
Lalus, to jeszcze nie spadek,moze skoczyc. Trzymam kciuki
Kinga, slicznie :)
A ja pisze do Was jako narzeczona:) Jutro Wam wiecej napisze i jakies zdjecia pokaze :) bo teraz juz zaczynam zalewac sie lzami przez rostaniem a do domku od znajomch dotre dopiero jutro kolo poludnia to zdam relacje:)
Prosze Was, trzymajcie kciuki, zeby tempka jutro skoczyla. Najwyzszy czas dla niej, i jak skoczy to bedzie oznaczalo, ze wstrzelilismy sie w dobry czas, jak nie to po zawodach :(

reklama
Myniu kochana gratuluje :))

a ja padam ze zmęczenia właśnie wrócilam z szkoły i szlak mnie trafia bo w domu syf a mój kochany małżonek twierdzi ze on posprzątał to niunia zrobiła bałagan

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry