• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kinga piękna tempka !!

Laluś, jeszcze nie wszystko stracone.

JA dziewczynki miałam jeden kiepski dzień... ale to te humory przy @... teraz jest znacznie lepiej. dobiła mnie liczba w nawiasie (12)... ale jest już dobrze ;-)

Laluś tule Cię kochana... nie chce pisać, że wszystko stracone bo tak jak Agacynda napisała cuda się zdarzają :tak:
Kinga piękna tempka i już na pewno nie spadnie :tak: nasze niedługo też tak będą wyglądać (wykresy) :-D:-D:-D i będziemy rosły i rosły, a później wyjdzie z nas taka piękna dzidzia :-D
Oki życzę udanego wieczorku i owocnych staranek, ja już uciekam... dzisiaj odwiedzam moją przyjaciółkę i pobawię się z jej synkiem ma przeszło półtora roczku i jest z niego słodziak ;-);-);-)Buziaki kochane :**********

Ostatnia edycja:
Lalus, to jeszcze nie spadek,moze skoczyc. Trzymam kciuki
Kinga, slicznie :)
A ja pisze do Was jako narzeczona:) Jutro Wam wiecej napisze i jakies zdjecia pokaze :) bo teraz juz zaczynam zalewac sie lzami przez rostaniem a do domku od znajomch dotre dopiero jutro kolo poludnia to zdam relacje:)
Prosze Was, trzymajcie kciuki, zeby tempka jutro skoczyla. Najwyzszy czas dla niej, i jak skoczy to bedzie oznaczalo, ze wstrzelilismy sie w dobry czas, jak nie to po zawodach :(

reklama
Myniu kochana gratuluje :))

a ja padam ze zmęczenia właśnie wrócilam z szkoły i szlak mnie trafia bo w domu syf a mój kochany małżonek twierdzi ze on posprzątał to niunia zrobiła bałagan

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry