Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hello dziewczynki :-) U mnie wzrost temperatury.... Czy to tak ma być??? Bo ja już nic nie rozumiem... Spodziewałam się takiej samej wartości jak wczoraj albo niższej... A tu psikus hehehe
Trzymam za to kciuki bardzo mocno Laluś :*:*:* palce u nogi tez trzymam ku gorze będzie dobrze.
ja juz szczerze powiedziawszy mało ufam tempce czesto mialam ja wysoko a na dzien przed okresem spadała na łeb na szyję .
teraz ja mierzę ot tak sobie ale sie nia nie sugeruje tylko patrze na śluz
Hej laseczki Myniuś gratulacje!!!! Chwal się nam tutaj pierścionkiem od razu jak wrócisz Super, super, super!!!!! Kinga Twoja tempka piękna! Jak tam dziś? &&&&&&& Laluś tempka do góry z tego co widzę Super! Dmucham żeby nie spadła &&&&&&&&&&&&&& Noelle dobrze, że już lepiej się czujesz Mimo wszystko wykuruj się dobrze i do końca Dużo zdrówka
Cześć dziewczyny
Ja w końcu dzisiaj mam wolne i odpoczywam o!
Tempka troszkę skoczyła i oby już nie spadła. BJ się skończyło. Myniu gratulacje kochana wreszcie się doczekałaś
Laluś dziękuję, dziś czuję się dobrze Odkryłam, że nie mogę dopuszczać do tego, że jestem głodna, bo jak tylko jestem głodna to od razu jest mi niedobrze więc cały czas coś przeżuwam Kochana Ty myśl tylko o tym, że tempka pnie się w górę i tak sobie to wizualizuj i tak jak pisała Noelle tempka może spać w momencie zagnieżdżania