reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hello dziewczynki :-) U mnie wzrost temperatury.... :szok: Czy to tak ma być??? Bo ja już nic nie rozumiem... Spodziewałam się takiej samej wartości jak wczoraj albo niższej... A tu psikus hehehe :tak:

hej kochane:*
nie odzywalam sie bo wczoraj bylam w pracy a po drugie wczoraj byl 30 dzien po smierci mamy ;(;(;(

Laluś tak ma byc to bardzo dobrze ze tempka skoczyla :D teraz juz nie ma prawa spasc ponizej grubej krechy i bedzie dobrze :D

Myniaaaaaaaaa gratulacje narzeczonoooooooo :*:*:**:*:**:*:*:**:*:*:*:*::*:*ciesze sie razem z Tobą :D

Agnieszka współczuję Ci jeszcze musiałaś wracam do domu zmęczona i sprzątać . ehh

Trzymam za to kciuki bardzo mocno Laluś :*:*:* palce u nogi tez trzymam ku gorze :D:D będzie dobrze.
ja juz szczerze powiedziawszy mało ufam tempce :D czesto mialam ja wysoko a na dzien przed okresem spadała na łeb na szyję .
teraz ja mierzę ot tak sobie ale sie nia nie sugeruje tylko patrze na śluz ;)

Hej laseczki :)
Myniuś gratulacje!!!! Chwal się nam tutaj pierścionkiem od razu jak wrócisz :) Super, super, super!!!!!
Kinga Twoja tempka piękna! Jak tam dziś? &&&&&&&
Laluś tempka do góry z tego co widzę :) Super! Dmucham żeby nie spadła &&&&&&&&&&&&&&
Noelle dobrze, że już lepiej się czujesz :) Mimo wszystko wykuruj się dobrze i do końca :) Dużo zdrówka :)

reklama
Laluś dziękuję, dziś czuję się dobrze :) Odkryłam, że nie mogę dopuszczać do tego, że jestem głodna, bo jak tylko jestem głodna to od razu jest mi niedobrze więc cały czas coś przeżuwam :) Kochana Ty myśl tylko o tym, że tempka pnie się w górę i tak sobie to wizualizuj i tak jak pisała Noelle tempka może spać w momencie zagnieżdżania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry