Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga, Laluś trzymam kciuki no i za mynię, żeby temperatura skoczyła też
No i specjalne podziękowania dla Asitki, bo dzięki niej podjęłam decyzję i mebelki będą krem z czekoladą z beżowymi blatami i płytkami beżowymi he he płytki już nawet kupiłam No i fototapeta będzi w sepii A łazienka będzie błekitno-biała coś w takiej kolorystyce
Miłej niedzieli kochane życze, a Miki przesyła buziaki swoim oślinionym pyszczkim
Paulinka w pierwszej ciąży też szybko poczułam i całą ciążę mała szalała, do teraz ma robaki w tyłku i chwili nie usiedzi pamiętam jak w 5 m-cu spałam przytulona brzuchem do pleców męża to jak zaczęła wierzgać to go obudziła tak mocno kopała dlatego w 9 m-cu miałam już serdecznie dosyć i modliłam się o poród, a mój brzuch przybierał kosmiczne kształty a po narodzinach w dzień nie spała ani godzinki, za to nocki przesypiała po 6 godz
Mój "odezwał się" dopiero w 19 tyg- równo a był tak mało ruchliwy, że w 38 tyg, przez godzinę leżenia pod ktg ruszał się tylko 2 razy. Nawet pielęgniarki maltretowały mi brzuch, żeby go obudzić i nic. Oddychanie porzeponą też nie pomagało...Przekonać się dał po truflach Jak poszłam na porodówkę na wywaływanie porodu to jak lekarz zobaczył ktg Mikutka to stwierdził, że z takim ktg to on mnie z porodówki nie wypuści. A że miałam wszystko szczelnie pozamykane i mój lekarz zabronił im mnie męczyć to było cc...
Sailor_Moon odpoczywaj kochana!! Pracusiu Ty nasz!! margotka86 a ja nadrabiam cały okres mdłosci i wymiotow. Z takim apetytem juz niedlugo będe sie kulać (zapewne w poszukiwaniu jedzenia). Straszna sprawa:/ Pianka ja też chce!!!! Ale głos rozsądku mówipanuj sie kobieto to dopiero 14 tydzień. Ja nie czuje nic podejrzanego
Noelle to współczuję, pewnie się męczysz ale już niedługo powinno wszystko ustąpić Miałaś już USG genetyczne? Bo nie pamiętam Sailor trzymam kciuki żeby skok się utrzymał już przez 9 mcy Mynia gdzie jesteś? Ja chcę już Twój pierścionek zobaczyć i chcę już Twojej opowieści jak to się odbyło