reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu gratuluję:)

Kinga, Laluś trzymam kciuki:) no i za mynię, żeby temperatura skoczyła też:)

No i specjalne podziękowania dla Asitki, bo dzięki niej podjęłam decyzję i mebelki będą krem z czekoladą z beżowymi blatami i płytkami beżowymi:) he he płytki już nawet kupiłam:) No i fototapeta będzi w sepii:) A łazienka będzie błekitno-biała coś w takiej kolorystyce 12.jpg

Miłej niedzieli kochane życze, a Miki przesyła buziaki swoim oślinionym pyszczkim:)

reklama
Myniu GRATULACJE!!!! opisuj szybko wszystko po kolei!! no i pokaż pierścionek? taki jak chciałaś?

A moje małe rozszalało się na całego :) tylko się położę zaraz czuję jak tańcuje ;) druga wiercipiętka będzie :D

Paulinka w pierwszej ciąży też szybko poczułam :) i całą ciążę mała szalała, do teraz ma robaki w tyłku i chwili nie usiedzi :D pamiętam jak w 5 m-cu spałam przytulona brzuchem do pleców męża to jak zaczęła wierzgać to go obudziła tak mocno kopała :) dlatego w 9 m-cu miałam już serdecznie dosyć i modliłam się o poród, a mój brzuch przybierał kosmiczne kształty :-Da po narodzinach w dzień nie spała ani godzinki, za to nocki przesypiała po 6 godz:-D

Mój "odezwał się" dopiero w 19 tyg- równo:) a był tak mało ruchliwy, że w 38 tyg, przez godzinę leżenia pod ktg ruszał się tylko 2 razy. Nawet pielęgniarki maltretowały mi brzuch, żeby go obudzić i nic. Oddychanie porzeponą też nie pomagało...Przekonać się dał po truflach:) Jak poszłam na porodówkę na wywaływanie porodu to jak lekarz zobaczył ktg Mikutka to stwierdził, że z takim ktg to on mnie z porodówki nie wypuści. A że miałam wszystko szczelnie pozamykane i mój lekarz zabronił im mnie męczyć to było cc...

Sailor_Moon odpoczywaj kochana!! Pracusiu Ty nasz!!
margotka86 a ja nadrabiam cały okres mdłosci i wymiotow. Z takim apetytem juz niedlugo będe sie kulać (zapewne w poszukiwaniu jedzenia). Straszna sprawa:/
Pianka ja też chce!!!! Ale głos rozsądku mówi:opanuj sie kobieto to dopiero 14 tydzień. Ja nie czuje nic podejrzanego:D

reklama
Noelle to współczuję, pewnie się męczysz ale już niedługo powinno wszystko ustąpić :) Miałaś już USG genetyczne? Bo nie pamiętam :sorry2:
Sailor trzymam kciuki żeby skok się utrzymał już przez 9 mcy:tak:
Mynia gdzie jesteś? Ja chcę już Twój pierścionek zobaczyć i chcę już Twojej opowieści jak to się odbyło:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry