reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda 125 m to kawał mieszkania :)
Ja nigdy Fiśka nie prałam ale wyobrażam sobie jak macie u dziewuch przesr...ne:) U nas wczoraj było obcinanie pazurków więc cały wieczór Figiel miał focha i nawet jak spał to odwracał się pupą do mnie

reklama
no metraż na którym już można podziałać. i na długo starczy... :) hehe tylko że jest trochę do przerobienia w łazience jednej... i nie tylko, ale generalnie super. no i kamienica a nie blok.

Witam dziewczyny w poniedziałkowy poranek.. ja już w pracy ale mi się strasznie nie chce :no:
Dzisiaj w nocy śniły mi się wszystkie dziewczyny z bb, że się spotkałyśmy... dziwne bo nawet nie wiem jak wyglądacie (oprócz tych co mają wklejone swoje zdjęcie) ;-)
Myniu kochana Ty żadnej wódki nie pij bo Ty w ciąży jesteś :tak:
Agacynda trzymam kciuki za to mieszkanko :tak:
My z moim mężem podjęliśmy decyzję o budowie domku tylko nie prędzej niż za 3 lata bo najpierw musimy raty obecne pospłacać, ale domku nie chcemy dużego, mojemu mężowi marzy się taki 100m2 na jednym poziomie a mi marzą się schody :-)
życzę miłego dnia i udanego tygodnia, szczególnie dla testujących :tak::tak::tak:

Witam dziewczyny! Ja mam dziś wolne, ale chcę parę spraw pozałatwiać więc pewnie pojawię się wieczorem:-)
u mnie temp. w dół, ale coś mi od wczoraj enpr nie działa, więc nie wpisałam.
Czyli jest tak jak pisałam: nic z tego:no:
Teraz czekam na @ ale nie mam już ochoty na dalsze starania...

reklama
Asita ja już nie wierzę w to, że się uda...nie po takim czasie...ale dziękuję :*
Jedyne z czego się cieszę, to to, że mam w końcu "normalne" cykle z owulacją, w miarę przewidywalne...i chyba tyle...:-(na więcej już nie liczę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry