agrafka_7
Fanka BB :)
dominisia i wesoła kobietka -witajcie :-)
wesoła kobietka- przykro mi, że masz takie doświadczenie.. co do mierzenia temperatury to ja np. robię to codziennie z rana i zapisuję sobie w kalendarzyku. podczas owulacji temp. jest podwyższona. A co do testów owu, to zaczynam tak tydzień przed planowaną owulacją codziennie do skutku,( niektóre dziewczyny robią szybciej )i jak widzę drugą kreskę to atakuję męża
Śniło mi się, ze lezałam w szpitalu i tuliłam maleńkie dzieciątko, karmiłąm go piersią i mówiłam mu, ze już niedługo zobaczysz się z braciszkiem.. szkoda, ze to tylko sen..jak bardzo bym chciała już się starać,tym bardziej, ze to nie taka prosta sprawa.. ;-)
wesoła kobietka- przykro mi, że masz takie doświadczenie.. co do mierzenia temperatury to ja np. robię to codziennie z rana i zapisuję sobie w kalendarzyku. podczas owulacji temp. jest podwyższona. A co do testów owu, to zaczynam tak tydzień przed planowaną owulacją codziennie do skutku,( niektóre dziewczyny robią szybciej )i jak widzę drugą kreskę to atakuję męża

Śniło mi się, ze lezałam w szpitalu i tuliłam maleńkie dzieciątko, karmiłąm go piersią i mówiłam mu, ze już niedługo zobaczysz się z braciszkiem.. szkoda, ze to tylko sen..jak bardzo bym chciała już się starać,tym bardziej, ze to nie taka prosta sprawa.. ;-)

Tak sobie myśle, że jak już zajdę w ciąże, to przecież ja nic innego przez te 9 miesięcy nie będe robić tylko myśleć o tej ciąży o dziecku. Jak byłam w pierwszej ciąży to o maleństwu nawet przez chwile nie zapominałam... Nawet gadałąm do brzucha chociaż na tym etapie ciąży to mogło wydawać się dziwne.... To jest normalne zachowanie? Kurcze inne ciężarne zajmuja się pracą, robią wszytsko, nie mają czasu i zapominają o ciąży nawet czasami, ale dla mnie to jest nierealne.. pewnie będe przesadzac ze wszystkim. Nie chciałabym utknąć w domu i ciągle zamartwiać się tym, czy wszystko robie ok i żeby nie zaszkodzić dziecku. Chciałabym w ciąży mieć ruch, robić wszytsko ( w granicach rozsądku oczywiscie)