reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu powiem Ci, że aż tak bardzo to on nie cierpi. Ale ucierpi jak do mnie przyjedzie... grrr krzywdę mu zrobię i za karę wykorzystam! :-)

reklama
Cały dzień tak mnie trzepie z zimna, że nie wyrabiam. Kurde oby jakieś choróbsko się nie przyczepiło. Normalnie zaraz zamarzne:crazy:

Dziewczyny ja znowu znikne na jakiś czas :( Będe was podglądać. Znowu dalej badania aktowe musze przeprowadzać i łazić po Sądach. Buziaki

Oby nie choróbsko, ostatnio panuje na naszym forum. Czochu się najedz i cebuli:)

Sailor, właśnie nie bardzo mam możliwość w tym tygodniu przez ten brak czasu. Muszę codziennie do dentysty ganiać, jeszcze do tego mieszkanie, kasę muszę skądś załatwić i odrobić w pracy parę godzin... Ale mam nadzieję, że jest tak jak piszesz z tym nowym cyklem. Tylko ta temperatura dziwnie mi skacze... raz powyżej podstawowej raz poniżej... lepiej żeby była na razie codziennie powyżej. A tak wygląda albo jakby chciała skoczyć i nie mogła albo jakby chciała spaść i nie mogła:)

Myniu,
bardzo prawdopodobne, że temperatura skacze Ci w powodu stanu zapalnego dziąsła, jak do tego doszły zatoki to już w ogóle.. Ty to masz przeboje ostatnio.. Zdrówka Ci życzę!

Myniu,
bardzo prawdopodobne, że temperatura skacze Ci w powodu stanu zapalnego dziąsła, jak do tego doszły zatoki to już w ogóle.. Ty to masz przeboje ostatnio.. Zdrówka Ci życzę!

Właśnie tak myślę że skacze przez chorobę ale może gdybym miała dostać @ to i tak bym dostała gdyby owulka była wtedy kiedy powinna być.

reklama
Do góry