A
agacynda
Gość
Myniu powiem Ci, że aż tak bardzo to on nie cierpi. Ale ucierpi jak do mnie przyjedzie... grrr krzywdę mu zrobię i za karę wykorzystam! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cały dzień tak mnie trzepie z zimna, że nie wyrabiam. Kurde oby jakieś choróbsko się nie przyczepiło. Normalnie zaraz zamarzne![]()
Dziewczyny ja znowu znikne na jakiś czasBęde was podglądać. Znowu dalej badania aktowe musze przeprowadzać i łazić po Sądach. Buziaki
Obawiam się, że to kiepska kara i może lepiej nie mów mu, że to za karę bo faktycznie może mieć co raz głupsze pomysłyMyniu powiem Ci, że aż tak bardzo to on nie cierpi. Ale ucierpi jak do mnie przyjedzie... grrr krzywdę mu zrobię i za karę wykorzystam! :-)

Myniu jakby nie było albo pojawią się oznaki owulki albo przylezie @ wyjścia nie ma![]()
Sailor, właśnie nie bardzo mam możliwość w tym tygodniu przez ten brak czasu. Muszę codziennie do dentysty ganiać, jeszcze do tego mieszkanie, kasę muszę skądś załatwić i odrobić w pracy parę godzin... Ale mam nadzieję, że jest tak jak piszesz z tym nowym cyklem. Tylko ta temperatura dziwnie mi skacze... raz powyżej podstawowej raz poniżej... lepiej żeby była na razie codziennie powyżej. A tak wygląda albo jakby chciała skoczyć i nie mogła albo jakby chciała spaść i nie mogła![]()
Myniu, bardzo prawdopodobne, że temperatura skacze Ci w powodu stanu zapalnego dziąsła, jak do tego doszły zatoki to już w ogóle.. Ty to masz przeboje ostatnio.. Zdrówka Ci życzę!
Obawiam się, że to kiepska kara i może lepiej nie mów mu, że to za karę bo faktycznie może mieć co raz głupsze pomysły![]()