reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja Prawo Agaty bardzo lubię ;-) Też już znikam na razie (potem pewnie zajrze na chwilkę), muszę pogonić moje dziecię do spania ...

reklama
Isis trzeba mierzyć temp. rano, przed wstaniem z łózka, najlepiej jakby to była pierwsza rzecz jaką robisz rano (w dzień nie ma sensu mierzyć, bo za dużo czynników ma wpływ na temp.) musi to być tzw. podstawowa temp. twojego ciała, po przespanej nocy (nie pamiętam ile powinno być min. godzin).
Nie ma takiej typowej stałej temp. w pierwszej fazie cyklu jest niższa, a po owu powinna być wyższa, ale u każdej kobiety jest inaczej- ważne żeby był widoczny skok temp.
Najlepszy termometr to taki jak ma 2 miejsca po przecinku.
Nie wiem co tam Ci jeszcze napisać- może zerknij na mój wykres temp. to zobaczysz o co chodzi- kliknij na dole w moją miniaturkę wykresu ;-)

Kobietki wy tez będziecie mieć już niedługo takie objawy jak ja ,albo jeszcze silniejsze :) Bo swoich objawów nie oddam tak długo na nie czekałam :-), mam tylko nadzieję ze z fasolką wszystko ok 28 września się okarze trzymajcie kciuki

a ja przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro wkleję zdjęcie mojego brzuchola to pogłaszczecie monitor , bo wiecie ciąża jest zaraźliwa :)

Agnieszko będę głaskać swoim brzuchem:-D niech się zarazi :-D
Na pewno z dzieciątkiem wszystko dobrze!
Skoro masz takie "piękne" objawy, to jak ma być inaczej?
I pobieram fluidki! Dziękuję kochana!

Hej dziewczyny!! Ja już tradycyjnie - tylko na minutke. Dzisiaj w pracy najadlam sie strachu:surprised: Dyzur cięzki ,roboty pełno a mnie w polowie zaczął bolec brzych jak na @! :/ Na szczescie pracuje gdzie pracuje wiec 15 minut pozniej lezalam juz w gabinecie na oddziale ginekologii na usg. Wszystko na szczescie dobrze:D Widziałam bąbla:D wymiarowo odpowiada 5/6 tygodniom ciązy i serducho juz bylo widac!!!pięknie biło:D Dostalam duphaston i recepte na kolejne opakowania. Mam sie oszczedzac ,nie przemeczac i leniuchowac:D. W zwiazku z powyzszym ide sie klasc.
Mam nadzieje ze tu u Nas dobrze. Jutro mam wolny dzien to nadrobie.
buziaki!!

A! I jeszcze jedno dziewczyny. Wiecie ze doktorzyna robil mi usg przezbrzuszne:szok: nie dopochwowe. Myslicie ze ono mniej dokladne i temu mu wyszlo 5/6 tydzien??

Ostatnia edycja:
A ja dochodzę do wniosku, że zbliża się @. Dzisiaj malowałam obraz. a u mnie takie twórcze zajęcia to objaw zbliżającej się małpy. Jak byłam młodsza, to robiłam przemeblowania, albo kolaże. Dzisiaj namalowałam obrazek ;-)

Witam się wieczorową porą :) Wróciłam dopiero z pracy. Naskrobałyście tyle, że już nie pamiętam która co napisała :p Ja też chętnie pobiorę trochę fluidków ;) (.)(.) bolą, a najbardziej sutki... brzuszek troszkę. Noelle gratulacje 5/6 tygodniowego malucha :) Sailor a to wstrętny test :p Jak on mógł tak z Ciebie zadrwić!!! :p No idę spać... Papapa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:D
ja juz na chodzie.Dolegliwosci dzisiaj brak. Poczytam troche co tu slychac. I rzuce sie w wir szukanie informacji roznicy w szczegole badania usg przezpochwowego i przezbrzusznego. Hm....
Sailor_Moon widze ze tu rozne sprawy miejsce mialy:D nie kusilo Cie zeby dzisiaj znowu test ciązowy zrobic???
Agnieszko oby szybko minely te kryzysowe tygodnie. Co u Ciebie wogole skarbie slychac? jak samopoczucie?
Pianka No no....coz za kawał fasolki juz masz:D Ja wczoraj widzialam taki maly pulsujacy punkcik tylko:D Ale za tydzien mam wizyte wiec bede miala okazje podejrzec raz jeszcze co slychac u fasola;D A z moimi mdlosciami to jak z loteria. Jednego dnia umieram w lozku drugiego nie czuje sie jakbym w ciazy byla:szok: i wez tu czlowieku badz mądry:happy:

rozniczko jak dzisiaj temperatura??? Co u ciebie skrabie?

Do góry