reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle ty szczęściaro! :)
Asita, Różniczka - no wpisujcie tempki, bo się nie mogę doczekać :)
Sailor, a bo ty siknęłaś wieczorem, trzeba było z rana :p

A ja wczoraj miałam ochotę, gdybym miała jeszcze dostęp do neta, napisać Wam: "Dziewczyny mówcie co chcecie, ale jestem w ciąży, albo mam wściekliznę!" wczoraj miałam zgagę, nie doświadczam takich rzeczy, dlatego wydało mi się to podejrzane. Miałam z 2 razy w życiu, jak się bardzo najadłam... Wczoraj miałam napad gorąca, oblana zimnym potem, duszno, po południu w pełnym słońcu dygotałam z zimna. Zapachy czułam z daleka, choć to tez mogłam mieć z głodu, ale ten ślonotok! Słuchajcie śliny mam tyle, że aż czuję dyskomfort, zauważyłam to juz drugi dzień - jak to nie ciąża to na pewno mam wściekliznę!
A późnym popołudniem coś mnie zabolało/zakuło w dole brzucha tak bardzo.... i zaczęłam sobie wkręcać
dziś już nic nie czuję, nic nie boli, nie mdli, ślina może mi się produkuje bo sobie wmówiłam... dziś juz nie jestem takiej nadziei jak wczoraj...

reklama
Różniczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, przede wszystkim szybkiego zafasolkowania :-):-):-):-) :********

Anade ja moją tempkę już wpisałam podniosła się od wczorajszej o 0,01 :tak: a może jednak jest coś na rzeczy i w ciąży jesteś :tak: trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&

Noelle to super, że widziałaś już sreducho dzidzi, pewnie to super uczucie co nie???? :-):-):-)

Dziewczyny ja się tak zastanawiam czy jutro robić ten test, jeśli temperatura nie spadnie bo w sumie ten cykl raczej się wydłużył i to może być ten z tych dłuższych to może lepiej poczekać do soboty, co mówicie????

Dzien dobry :)

Rozniczko najlepsze zyczenia rocznicowe
:) - WSZYSTKIEGO CO SIE SZCZESCIEM ZWIE DLA WAS (oczywiscie wiadomo czego:) i jeszcze wieciej)

Kochane ja tutaj sobie dzisiaj poczytalam i ja Wam musze powiedziec ze musicie wziasc na wstrzymanie- oblednie- kochane tak nie nie mozna- stresowac sie pomiarem temperatury????, czy spadnie czy nie???? ja wiem ze kazda chce mocno i mocniej...ale to w niczym NAM nie pomaga! w niczym a tylko szkodzi bo zamiast plodzic dzieci to my tutaj sie stresujemy pomiarami:( pisze w przyplywie wnerwa na sama siebie bo tez sie zloszcze ze nici:( ech:(

bylam wczoraj u fryzjera i zrobilam sie na totalna blondyne! jade za 3 tygodnie do monachium na Oktoberfest- kupilam sobie DIRNDL- oryginalny bawarski stroj- sukienke z gorsecikiem i fartuszkiem i bede tancowac na lawie! zaplote se warkocze jak Helga...kurde i moze jak sie bede skupiac na wszystkim innym niz dzieciatku to zajde:( do dupy:(

No straszne jest to nakręcanie się, ale ja nie umiem inaczej. Czy wy też na początku starań widziałyscie u siebie milion objawów ciąży?? ;)

Noelle ja tam lubię testować, tylko się boję, bo zawsze po teście dostawałam w ten sam dzień @ :-(

Anade to, że temperatura dzisiaj nie spadła to nie oznacza, że jestem w ciąży, okaże się jutro rano jak zrobię test, chociaż ma czułość 25 bo to jest ten co kupiłam w czerwcu razem z owulacyjnymi.....

reklama
A ja siknęłam dzisiaj dla pewności i fasolka żadnego jeszcze nie ma :-D że też takie coś się może przytrafić :-D
Za to chyba dzisiaj u mnie owulka dopiero. Wręcz zalało mnie białko jajka szyja wysoko miekka otwarta. I cykle chyba wrócił po staremu z przed clo czyli na późniejszy termin. Grunt żeby była ta owulka.

Różniczko wszystkiego nnaj naj naj :-D

Do góry