Hej dziewczyny, jak się macie? Ja dawno tutaj nie zaglądałam ale ostatnio same kłopoty. Dziewczyny może wy mi poradzicie mój PRZEMUŚ ZNÓW SIĘ ZROBIŁ BARDZO AGRESYWNY MA TAKIE NAPADY AGRESJI, ŻE szok:-(oczywiście już wcześniej byliśmy z nim u psychologa, poprawiło się ale znów jest to samo, dochodzi do tego, że celuje w nas przedmiotami no i oczywiście młodszy brat na to patrzy choć Ignaś ma dopiero 7 miesięc to już wszystko obserwuje. jestem naprawdę sfrustrowana Przemuś ma 5 lat i ciągle nie jest dobrze, nie chcę go bić i staram się na spokojnie mu tłumaczyć, myślę codziennie, ulepszam zasady itp. ale to nic nie daje. Może coś poradzicie bo ja naprawdę jestem już zrezygnowana.:-(
Założyłam nawet nowy wątek oddzielnie ale nikt mi nie odpisał:-(

Założyłam nawet nowy wątek oddzielnie ale nikt mi nie odpisał:-(

no ale co tam, o 6 wołała GIIIEE że głodna juz wiec my juz po sniadanku typu kaszka z jabłkiem i jagodami
)zupki...hippa te białe uwielbia( zabielane NADAL...ALE JE)dzis chce zobaczyc czy jak cos ugotuje to raczy wchłonąć
....dzis Kubunio tak sie rozbija ze nigdy tak niemialam..wierci a to w ta strone a to w tamtą....czkawka to juz po kilka razy dziennie....