reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no laski jedną maleńką fasoleczke znowu mamy. Która kobitka następna w kolejce do zafasolkowania ??? Z tego co pamiętam to Bebolek się przeprowadzała i jej mąż coś wspominał o fasolce... No i Martilla coś wspominała o porządkach w organizmie i fasoleczce. Laski na kiedy planujecie fasolki ? Do odstrzału mamy chyba jeszcze trzy: najpierw Tulipanek, potem Marcy no i Emks.
Trzeba będzie zrobić liste dziewczyn które jeszcze nie mają dzieci, trzeba je kusić do macierzyństwa :-p np. Martilla.....
potem kolejną liste dziewczyn które mają jedną pociechę, trzeba je kusić do kolejnej :-p np. Ewelka, Agacjone, Ilonka......
no i liste dziewczyn z minimum dwójką dzieci, trzeba myśleć o tym jakby życie wyglądało z trzecim dzieckiem :-p np. ja, Anekha....
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Andzia no wiesz przydałoby się parę fasolek... Ja mam dwójeczkę i nie narzekam! Anekha też ma dwójkę i też się dobrze miewa. Także dwójka dzieci to naprawdę coś fajnego. Co do trójki to hmm... nie myślałam o tym zbyt wiele. Puki co byłabym za młoda na trzecie dziecko, ale kto wie jakie myśli będę miała za rok, dwa lub trzy :-)

A tak na marginesie przed chwilką robiłam mojej małej dziąsełka maścią i ząbek - lewa dolna jedynka jej się już przebiła - tzn. czuć już ją. :-):-):-):-) Teraz nie wiem czy w tym suwaczku o ząbkach zaznacza się ząbki jak tylko się trochę pojawi czy jak jest już cały (???)

Ola weź metalową łyżeczkę i delikatnie popukaj tam gdzie się przebił ząbek.Jak stuknie normalnie tak jakbyś o swój puknęła to śmiało zaznaczaj ząbka na suwaczku :-)

emks
ja również gratuluję!!!:-)

dziewczyny mnie nie trzeba namawiać na fasolke hehehe plan jest taki,że staranka chcemy zacząć w wakacje, nie nastawiam się ,że odrazu się uda choć nie ukrywam, że właśnie tak bym chciała;-)

hej laski jescze jaaaaaaaaaaa w kojece do macierzynstwa;p zapomnialyscie o mnie oj nie ladnie nie ladnie heheh dawno mnie nie bylo ale was w wolnej chwili czytam nie myslcie ze sie mnie pozbylyscie hihihi
EMKS moje gratuakacje kochana

anekha twoja niunia jest uroczaaaaaaaa;)
anadzia- jaka twoja corcia juz duzaaaa, masakra

a u mnie no cozzzzz oprocz chorobsk nic nowego, bylam u gin cosik sie jej nie spodobalo, mam jakies zapaelnie i 10 dni czopków dopochwowoych pozniej mam sie zglsocic na cytologieeeee
a zeby bylo malo mam powikłania po grypie marcowej- zapalenie tchawicy sie nabawilam,a tak to szkola praca i tak w kolko
pozdrowki laski

olkaaaaaaa ja ci dam zeby teraz na drugie sie u mnie zanosilo :-) moja droga nie tak szybko po tym co przezylam z Wiktoria gdybym wiedziala ze odrazu mam miec cesare to chetnie ale jak pomysle jak mnie skatowali w szpitalu przy porodzie to dziekuje a tym bardziej to nie wiem ile trzeba czekac po cesarce aby tam czasem w razie ciazy sie macica nie rozlazła

reklama
Hehehe nooo ja też raczej na razie nie planuję :tak: Hania robi się coraz większy urwis i złośnica więc chyba bym się wykończyła przy drugim.

Kurcze dziś Hania wstała mi 2 razy w nocy z płaczem, nie wiem co się dzieje :-( a najgorsze jest to, że drugi raz wstała o 4:00, a ja godz. później zwlekam się z łóżka szykować się do pracy. Dobrze, że dość szybko zasnęła. Jeszcze mąż wrócił o 3:30 nad ranem i też mnie obudził, także dziś będę chodziła chyba po omacku :-( Do tego mamy dziś kontrolę sanepidu w pracy, bo nie wolno spożywać napojów, ani produktów gotowych w pokojach, tylko trzeba udać się do pokoju socjalnego...no i co będzie z poranną kawą ???

No nic zmykam się szykować, póki Hania śpi, może przez to nocne wstawanie będzie spała trochę dłużej. Buziaczki :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry