reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia - widzę że miałaś ciężką noc. Co do Hani to po pierwsze bycie małym urwisem jest raczej przejściowe :-) Mój Damianek też to przechodził. Teraz jest bardzo kochanym i grzecznym dzieckiem. Także nie przejmuj się tym. Miałam zamiar więcej napisać, ale mała mi się obudziła....

reklama
Witam i z marszu chcę pogratulować EMKS,
X-tosia, prawie się poryczłam. Myślałam że tylko w ciązy miałam skłonność do płaczu przy tego typu piosenkach.:-p
Ola, GRATULACJE macie ząbka:tak::-)
Ja też jeszcze sobie poczekam z kolejnym dzieciątkiem, no ale wszytsko może się zdarzyć, zwłaszcza że lecimy na "żywca":-p;-)

hannah
na "żywca" mówisz:-) jestem zaskoczona hi hi jeszcze będzie tak,że wyprzedzisz mnie rzutem na taśmę hehee ale to nic im więcej zafasolkowanych tym lepiej;-)

hannah
na "żywca" mówisz:-) jestem zaskoczona hi hi jeszcze będzie tak,że wyprzedzisz mnie rzutem na taśmę hehee ale to nic im więcej zafasolkowanych tym lepiej;-)
Odpukać, ale przed ciążą z Hanią 2,5 roku też lecieliśmy na żywca, choć bardzo uważaliśmy. Ale jak się postaraliśmy to przecież w pierwszym cyklu się udało. Teraz mam nadzieję że też tak będzie.:tak::dry::happy2:
Wolę poczekać, przepuszczam chętne w kolejce.:-p

reklama
hej:-)
wpadam na moment....
dołaczam do grona"antykoncepcujacych sie na zywca":-Dhihih...bedzie co ma byc:-p

EMSK
kochana no moje gratulacje ...ogromnie sie ciesze na Twoja wyczekana fasolke:happy2::happy2::happy2:

pozdrawiam wszystkie...zajrze w wolnej chwili:-)pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry