bella21
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny
Mam nadzieje że mnie jeszcze pamietacie:-) Ja tez postanowiułam przenieśc się do was na nowe forum. Ostatnio mieszkam u rodziców a tam nie mam netu więc nie moge zagladac . Mojego męża juz przenieśli do lublina do jednostki, więc dzieli nas tylko 30 kilometrów. Od piątku jest w domu i jutro rano jedzie. A ja spowrotem ide do rodziców. U mnie samopoczucie kiepskie. Wogóle już nie moge chodzic bo mam takie straszne bóle brzucha. Dla mnie teraz wyjście do sklepu to wielka wyprawa. Wczoraj cały dzien tak mnie brzuch bolał ze nic nie mogłam robić , tylko lezałam.Chyba się w środę wybiorę do lekarza bo juz tak dalej nie może być przecież .Ale na szczęście nasz synuś się czuje dobrze:-)To dopiero 31 tydzień a ja już mam nisko brzuch . dziwne chyba. Dobra ja lece do łóżka bo siedzieć tez bardzo nie moge.
Pozdrawaiam was wszystkie
Pozdrawaiam was wszystkie

i ci tu robic....pojechalabym gdzies ale niewiem gdzie...zaraz sobie chyba TV włącze i tyle....gdzie jest to forum tych listopadówek bo tak piszecie ze sama bym przeczytala a nie moge znalesc...