reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hejka to znowu ja...pozlozylam sie po 8 i usnelam i teraz sie obudzilam...szok zjaldam sniadanie ale kreci mi sie w glowie ze chyba znowu sie poloze...nic dzis nie bede robic...leniu****e jak sie da....

reklama
ewelka
przewidujesz az tak expresowy porod ze obawiasz sie korków na ulicy?
spoko...dojedziesz...zawsze mozesz karetke wezwac a jej korki nie obowiazuja;-)

agajone
a korzystaj poki mozesz bo pozniej...roznie z dziecmi...jedne daja spac mamie inne nie:-)

Cześć dziewczyny!
Uhy ja mam ciężkie dni z moją małą łobuzicą, marudzi strasznie:zawstydzona/y: brak mi sił dosłownie.
ANEKHA
Nitka jak zwykle urocza, ja dzisiaj małej kupiłam takie same rajstopki:tak:
Świetnie potrafii się bawić, moja niestety nie umie się sobą zająć, może tylko chwileczkę, tak musze jej wynajdywać zabawy i siedzieć przy niej.:sorry2:
Andzia
ale Izulka już duża, śliczna

Ostatnia edycja:
Ale czy wsszystkie dzieci maja fetycz na tle skarpetek i stop :) Gdyz widzialam ze Twoja Hania rowniez zaczepiala Twoje stopy :)
No tak, choćby leżały nie wiem jak atrakcyjne zabawki, zawsze najwięcej uwagi poświęca moim nogom, nogawkom i moim palcom u rąk.:happy:

Maruda nie chce zasnąć, poprzestawiało jej się od tej zmiany czasu.
A dzisiaj podałam pierwszy raz butelkę, wypiła 100 ml, ale odstawianie będzie trwało miesiąc żeby mi pokarm zanikł.:sorry2:

Haanna Mam taki sam problem z Filipem tylko w jego repertuarze jest rowniez zdejmowanie butow, kapci :) Ostatnio sie wycfanil i nauczyl sie odczepiac rzpy.. i sciaga mojemu M buty z nog.. Bys to widziala .. Smiech jak nic :)

reklama
hejka 2 dni mnie ie było a wy tak sie rozpisałyście że szok:szok: hi hi hi ....Witam wszystkie nowe dziewczyny...No my już po chrzcinach wczoraj mieliśmy ,mały był grzeczny i spał....Ale przed chrzcinami zaliczyłam jeszcze szpital bo mały miał takie rozwolnienie ze masakra poszłam więc do szpitala pediatra go obejrzał i przepisał leki.dzis juz zaliczyłam lekarza zobaczymy nie pokoi mnie jego stan to jakis koszmar muwie wam .>>>.Jest już tak odparzony :szok::szok::szok::szok::szok:....CZekamy na rezultaty nawet mleko zmieniłam kupiłam bebiko ha dałam 27 zł to szok jakie to drogie ale cóż/??:dry::dry::dry::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry