agacjone23
Fanka BB :)
hejka to znowu ja...pozlozylam sie po 8 i usnelam i teraz sie obudzilam...szok zjaldam sniadanie ale kreci mi sie w glowie ze chyba znowu sie poloze...nic dzis nie bede robic...leniu****e jak sie da....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brak mi sił dosłownie.

No tak, choćby leżały nie wiem jak atrakcyjne zabawki, zawsze najwięcej uwagi poświęca moim nogom, nogawkom i moim palcom u rąk.Ale czy wsszystkie dzieci maja fetycz na tle skarpetek i stopGdyz widzialam ze Twoja Hania rowniez zaczepiala Twoje stopy
![]()

hi hi hi ....Witam wszystkie nowe dziewczyny...No my już po chrzcinach wczoraj mieliśmy ,mały był grzeczny i spał....Ale przed chrzcinami zaliczyłam jeszcze szpital bo mały miał takie rozwolnienie ze masakra poszłam więc do szpitala pediatra go obejrzał i przepisał leki.dzis juz zaliczyłam lekarza zobaczymy nie pokoi mnie jego stan to jakis koszmar muwie wam .>>>.Jest już tak odparzony 

....CZekamy na rezultaty nawet mleko zmieniłam kupiłam bebiko ha dałam 27 zł to szok jakie to drogie ale cóż/??