agacjone23
Fanka BB :)
hejka to znowu ja...pozlozylam sie po 8 i usnelam i teraz sie obudzilam...szok zjaldam sniadanie ale kreci mi sie w glowie ze chyba znowu sie poloze...nic dzis nie bede robic...leniu****e jak sie da....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brak mi sił dosłownie.

No tak, choćby leżały nie wiem jak atrakcyjne zabawki, zawsze najwięcej uwagi poświęca moim nogom, nogawkom i moim palcom u rąk.Ale czy wsszystkie dzieci maja fetycz na tle skarpetek i stopGdyz widzialam ze Twoja Hania rowniez zaczepiala Twoje stopy
![]()

hi hi hi ....Witam wszystkie nowe dziewczyny...No my już po chrzcinach wczoraj mieliśmy ,mały był grzeczny i spał....Ale przed chrzcinami zaliczyłam jeszcze szpital bo mały miał takie rozwolnienie ze masakra poszłam więc do szpitala pediatra go obejrzał i przepisał leki.dzis juz zaliczyłam lekarza zobaczymy nie pokoi mnie jego stan to jakis koszmar muwie wam .>>>.Jest już tak odparzony 

....CZekamy na rezultaty nawet mleko zmieniłam kupiłam bebiko ha dałam 27 zł to szok jakie to drogie ale cóż/??