reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

WELONKA Milam identyczny problem z moi Filipem :) Ale moja lekarka stwierdzila ze moze to byc skaza bialkowa i poradzila zebym wykupila sobie mleko Nutramigen (na recepte) lub Bebiko sojowe (bez recepty) ii miala racje pomoglo, kupki odeszly i odparzona wciaz pupka rowniez :) A Filipowi skaza bialkowa przeszla po 10 m-cach :)

reklama
acha mój lekarz stwierdził że po co zmieniac mleko ale ja musiałam sprawdzić bo niemoge ptarzec ja cierpi a po jakim czasie były efekty????????????bo mój dostał już 2 razy to mleko i nic nAdal luzne niewiem po jakim czasie są efekty????????????????????????

ewelka :) Cos Ty kochana nie znalazla sie :) Ale na szczescie zapomnialam ze dzien wczesnniej bylam z moim M w urzedzie wyrobic sobie tu w Anglii taki jakby numer NIP i dalam mu do schowania do jego Torby moje dokumenty bo nie bralam swojej. I co sie wczoraj okazalo to moj paszport i dowod on mial na szczescie :)

welonka po 2 dniach zaczela sie pupka goic i nie bylo widac zadnej brzydkiej kupki a po tygodniu pupcia doszla do siebie i bylo ok :) Ale powiem Ci ze chcialam byc madrzejsza i po 2 tyg znow zmienilam mleko i zaczelo sie to samo;) A lekarka mowila ze skaza utrzymuje sie u dzieci do ok roku

ewelka nie kracz prosze ... ale tam nie bylo nigdzie adresu... a Londyn jest duuuzy

Ostatnia edycja:
hanna-h ta córcia jest przecudna z mezuniem ogladalismy to az on sie usmiechal taka fajniunia...a ja znowu przed kompem na chwile usiadlam i juz mnie na plecach w jednym miejscu boli..tak pod łopatka po lewej stronie....:zawstydzona/y:a poloze sie i zaraz przejdzie takze uciekam do jutra...pa

reklama
Ja teżjeszcze tak na chwilunie.Iza sobie pospała od 16-ej do 17:30 i nie mam piojęcia o której teraz pójdzie spać :baffled:
Wczoraj o tej porze ślicznie się do mnie przytuliła i jużspała,a dzisiaj...wolę nie myśleć...
Zaraz szykuję kąpiel i jeszcze zajrzę.
Hannah śliczna jak z obrazka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry