reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
dzieki Andzia a ktora strona bo jest az 241:-D

juz znalazlam no przykre bardzo jesli to prawdziwe wogole....bo w necie wszytko mozna napisac...ide sobie polezec bo posiezialam przy kompie i juz plecy bolą...zakukam poznioej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej
u nas nocka w miarę spokojna
troche jeszce katar męczy ale już nie tak jak było...

emsk
przykro mi że w tym cyklu nici...a kiedy masz teraz wizytę u gin???może coś innego niż luteina by wynalazł???zresztą nie bardzo sie orientuję jak długo trzeba ja stosować żeby były efekty ale tak generalnie przy jakiś leczeniach to trzeba kilku miesiecy brania leków zanim się wszystko ureguluje...wiec nie ma co płakać tylko sieprzytulać dalej i być dobrej myśli

Agacjone i Andzia sięwzięły za pisanie...hehe...pozdrawiam!!!!

hej laski
tez sie melduje;) i znow poniedzia;lek brrrrrrrrrrrrrr, nic czlowiek nie odpoczal bo szkola byla w weekend.
przykra ta historia listopadowek 2007- wiado,o ze po tej historii czarnulki mamy sceptyczne podejscie do takich sytuacji ale nie mozemy mierzyc wszytkich jedna miarą

emks- pamietaj ze wiara czyni cuda, zazywasz luteine i to juz jakos krok zrobilas by unormowac cykl. zobaczysz ze ci sie uda- tylko nie mozesz sie poddawac

a jak tam ewelka? wiesz moze ktoras 2 w1 nadal czy moze juz ma swego bąbla przy sobie.

to zycze wszytkim milego dnia

ale zimno i pada...brrr...okropność
Ewelka
a ja już myslalam słać tu gratulacje po weekendzie..a Twojemu dziecku w brzusiu naprawdę dobrze...miło,ciepło,cicho...nikt ie przeszkadza...hehe on pewnie czuje że jak wyjdzie to będą wszyscy chcieli na ręce i całować i ściskać...hehe i dlatego się tak nie spieszy:rofl2::rofl2::rofl2:ale w końcu będzie musiał wyjść;-)

Arla
jak tam samopoczucie?

a to mojej niuni nowe filmidło.... jak to niewiele dzidzi trzeba zeby radochę sprawić:

[video=metacafe;1929285//]http://www.metacafe.com/watch/1929285//[/video]

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja nie moge- kiedy te wazse dzieciatka tak szybko urosły:-) zaraz beda biegac i mowic calymi zdaniamai

anekha- no przekochana, a jakioe ma wloski duze- heheheh tak takiemu dzieciu nie wiele potzreba do szczescia- szkoda ze znami tak nie ma:tak:

ewelka- to ci uparciuch jeden- ale widocznie tam mu dobrze co sie bedzie spieszyl jak taka pogoda i wogole:-D trzymam kciuki za was

reklama
wiecie kobietki mam nadzieje ze do terminu czyli do 5listopada sie wykluje :happy2::happy2:chyba ze bedzie chcialo wyjsc 1 listopada kiedy nikogo w domu praktycznie nie bedzie no w sumie moj kochany maz bedzie ze mna ale te korki w poznaniu moga byc :no: i ten dojazd bedzie mogl sie dluzyc no coz najwyzej maz bedzie odbieral porod w samochodzie :-) o jej ale to wtedy by musiala byc karetka bo on padnie jak zobaczy to wszystko :happy2:

anekha ale Anitka ma kitusie fajna juz :-) i taka pocieszna ona jest az zazdroszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry