reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej laski , ale szalejecie hehe matko jedyna nadrobić w czytaniu to pol dnia trzeba:-) co tam u was? bo u mnie to raczej nic ciekawego się nie dzieje, na dniach bede miec film z wesela juz sie nie mogę doczekać;-)

reklama
Witam!
Kewinek od godziny śpi a ja sobie odpoczywam. Za takim perszingiem nadążyć po całym dniu to nie lada wyzwanie. Mały urwisek niestety też bardzo mało śpi dzisiaj w sumie to była godzinka wczoraj to samo a przedwczoraj aż półtora godziny :baffled: A tak to tylko sie bawić i raczkować. Ah te nasze maluchy kochane

HannaH
No to rzeczywiście mało Twoja kruszyna śpi. Tylko ty jeszcze masz na tyle dobrze że nie raczkuje a Kewinek to wszędzie idzie i wszystkiego chce dotknąć a wiadomo na wszystko nie możemy mu pozwolić. A pobudka już przed 7:-(

laski a powiedzcie mi ile w ciagu dnia powinno przesypiac 2 letnie dziecko? bo ten mały co go pilnuję czasem nie śpi nawet dwóch godzin, a wczesniej pilnowałam też takiego jednego dzieciaczka i przesypiał w jego wieku do 3 godzin czasem więcej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martilla
to zależy od dziecka mój chrześniak mając 2 latka to już nie wiedział co to jest drzemka poobiednia. po prostu wstawał koło 9 a szedł koło 20 czasami o 19 i sen w nocy mu wystarczał. Com mi się wydaje że Kewinek też tak będzie miał

martilla
to zależy od dziecka mój chrześniak mając 2 latka to już nie wiedział co to jest drzemka poobiednia. po prostu wstawał koło 9 a szedł koło 20 czasami o 19 i sen w nocy mu wystarczał. Com mi się wydaje że Kewinek też tak będzie miał

no widzisz wstawał ok.9 a ten skubaniec wstaje o 6 :-) i potem tak krótko śpi, czasem mu się zdarzy pobić rekord i spać 2,5-3 godz ale na rok czasu jak tam pracuję zdarzyło się moze 5 razy:-):-) a tak to spi 2 albo nie cale dwie, no cóż widać taka jego natura a każde dziecko inne ,ale dzięki za odp

reklama
martilla
najwyraźniej mu to wystarcza.
A ja chyba dzisiaj pójdę spać znacznie szybciej niż zazwyczaj. przez tą zmianę czasu to już o 10 jestem śpiąca. I jeszcze tak szybko robi się ciemno.
dzisiaj dostała @ w końcu po tygodniowym spóźnieniu. Testu nie kupowałam bo szczerze powiedziawszy się trochę bałam i dałam sobie czas jeszcze tygodnia że jak nie dostanę to zrobię test ale już na szczęście nie muszę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry