reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam was dziewczyny,tak jak wspominałam @ przyszła , była 3 dni dziś narazie niema, zastana wia mnie co to znaczy i czy jutro znów sie pojawi bo w zeszłym czyklu tez tak było 3 dni dzien przerwy i znów 3 dni, czy to nie dziwne waszym zdaniem??

reklama
Anekha wybaczam Ci... ;-) Sama wysłałam pół godziny temu hihihi :-D
Odezwij się po szczepieniu.

A co do drzemek...Iza ma taki rytm że zasypia po obiadku i śpi od 1 do 2 godzin.Raz zdarzyły się 3 godz. :-)
No ale bywa też tak że kładzie się nieraz 2 godz. po przebudzeniu i później po południu śpi jeszcze raz...Wtedy wieczorem dłużej daje nam popalić..Więc wolę ten pierwszy schemat :-)

hej kochane...
ale sie napisałyscie kurcze...mnie mdłości męczą....a dziś w nocy przytulalismy sie i nie tylko i po zaczęła mi lecieć krew....i przestała....dzis mam wizyte u gina.....a tak sie denerwuje mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :-(te moje mdłosci mnie tak męczą ze nawet nie mam sił tu zagladac....pozdrawiam wszystkie kobietki...buziaki

Hej Kitty :-) jak widzisz prędkość pisania bywa tu czasami zawrotna hihi :-)
Ewelka uparte to Twoje maleństwo :-) A już myślałam że pojechałaś rodzić.
Marcy czasami tak bywa w ciąży,że po przytulanku zaczyna się krwawić.Wtedy lepiej się wstrzymać i zasięgnąć porady lekarza.daj znać po wizycie.

A my z Izulką byłyśmy na spacerku,terz Niunia sobie śpi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry