reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

cześć kobitki ja siedze u rodzicow bylam dzis na zakupach do tej mojej kuchni i poprostu obłę...normalnie zaczyamy od 0....wszytko co bylo w sklepie z atr.gosp.domowego by mi sie przydalo....tyle tego jest....poczawszy od tluczka doziemniakow a skonczywszy..kurcze niewiem na czym...troche pokupowalam troche dala mi mama....i jakos musimy zaczac...a o spozywce to juz nawet niemysle.....tylko kase miec ale musze to jakos podzielic....jakies miesko, kurcze same wiecie jak to jest...:-D
ide z mama zaraz dalej na zakupy...:-)

reklama
no to już po bólu...hahah ja tu sie nastawiłam na 3 kłucia..a mi się szczepienia po pierniczyły...teraz już tylko wzw było...co prawda bez płaczu się nie obeszło ale zawsze 1 a nie 3 ;-)
zapomniałam zapytać o te zielone kupy- ale mam sklerozę...cóż chyba starość mnie dopada już:wściekła/y:
pytałam o to czy musze morfololgię robić..to poweidizała że dla niej to Anita okaz zdrowia i nie kuła by ..tylko że jak znowu trafiędo tamtej dr to co powiem..nie zrobiłam bo mi się nie chciało:-p
Nitka waży 7.700(powyżej 50centyla) i mierzy 70cm ok 90centyla...takze hm...przyrała dosyć normalnie jak na to jej nei jedzenie...o zuppki pytałąm to kazała sienie stresować ..bo widocznie nie jest dziecko gotowe i zacznie jesć np za miesiąc..i też będzie dobrze,byle nie spadałą z wagi....

kity
ty z Torunia jestes?
mam pewien sentym,ent do tego miasta i poza moimi 2 ukochanymi miastami w polsce(gdansk i gizycko)to Torun wspominam najfajniej...wizualnie i ogolnie ;-)

Oj kochane dziś wieczorem postaram się nadrobić czytanie Was ;-) Normalnie nie wiem co się dzieje, ostatnio czas mi ucieka jak szalony. Dzień za dniem dzień dniem pogania :-p

Hania ma 2 ząbka :-D Nauczyła się teraz wydawać takie śmieszne dźwięki (później umieszczę linka) i normalnie mamy niesamowitą radochę :-D Tak to nic ciekawego u nas się nie dzieje. W totka nie wygrałam (chociaż by się przydało :-p) życie toczy się powoli swoim torem i zaczynam na nowo akceptować świat.
Właśnie robię obiadek, bo Hania zasnęła. Normalnie miałam niesamowitego smaczka na rybkę i sobie dziś smażę :-) Odezwę się jeszcze wieczorem. Buziaczki wielkie

tosia-mi tez czas leci jak szalony dzień jest chyba za krótki bo nie zadanrzam z pracą hihihi......A tu dziewczyny się tak rozpisują że jak wchodze na forum to czytam czytam hihi i końca nie ma :-D:-D:-D:-D:-D .....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry