Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz sienie moge doczekac jak sie rozpakuje...
;-)

nawet mi dobry wyszedl...zaraz sie zbieram i jade na zakupy bo postanowilam ze u[pieke placek na te 2 dni swiat a oczywiscie nic kompletnie niemam bo jak to na nowym...wszytko od 0...na 15 do dentysty a tak mi nie pasi jechac bo ruch na miescie jak niewiem i weż tu sie pałętaj samochodem w tych korkach a ze ja nie jestem az tak wprawionym kierowca to juz wogole..hehe ale jakos damy rade...jeszcze myusze samochod sobie zatankowac a powiem szczerze ze nigdy sama nie tankowalam i kombinuje jak tu zrobic zeby nie tankowac samej heheh do rodzicow mi starczy najwyzej wezme tatę i pojedzie i mi zatankuje hehe dobra jestem co
ide sie troche ogarnac......

czasem podchodzi chlopak z obslugi i specjalnie dla jaj chce mi wlac rope zamiast 95
to ja mu mowie ze po glowie dostanie hehe.kiedys babiczce pomoglam zatankowac motor,ale wtedy byly niezle jaja,.ona zbiornik miala tam gdzie schowek.chciala za 20 zl zalac i ja patrzylam na dystrybutor zeby bylo za 20 zl a ona patrzyla na mnie i nie powiedziala ze wylewa sie z baku hehe i nalecialo jej troche w zakupy