reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
karolina
wiesz jeszcze tak od deski do deski nie oglądałam,bo czekałam na męża a dopiero niedawno wrócił i mamy zamiar oglądać,ale to co zdąrzyłam zobaczyć już mi się podoba:-) no a Ty miałaś ślub po mnie wiec nie ma sie co dziwic,ze jeszcze musisz zaczekać,ale to ile ja czekałam przeszło wszelkie granice:no:

hej dziewczynki
ja juz od 7 nie spie bo mężulke do pracy szedl i mniw wybudzil...ale i tak zbytnio spac niemoglam do 1.30 mielismy okna pootowierane bo moj wspanalomyslny mąż popsiukał sciany wczoraj rano preparatem od pleśni i tak wali ło ze masakra...niby okna wczraj byly pootwerane a przyszlismy wieczorem to sie do pokoju nie dalo wejsc...ja dzis patrze a tern płyn na szybach jest i na parapecie..i dziwic sie ze wali jak nieszczescie...zaraz sie biore za te okna musze ich umyc bo siedziec sie nie da....

martilla ciotka bierz ta plytke i przyjezdzaj do mnie to wspolnie obejrzymy najpierw twoja a potem moja...:-D
zakukam poznije ide te okna myc.....:wściekła/y:

hej
ewelka
boli bo dzidzia już nisko...to raczej normalne....
a że nogi..no ćóż...dżwigają spory dodatkowy ciezar...
ale już nie dlugo i będziesz jak nowa...
tantum rosa polecam po porodzie do podmywania...zero jakiegokolwiek szczypania;-)

A co u reszty????
zmykam narazie bo mała robi mi koncert właśnie...heheheh....
Pozdraiam wszystkie!!!!!!!

heja a ja juz robie sobie wolne..odwalilam dzis kawal ciezkiej roboty jak dla mnie....od rana na nogach...i okno yumylam to nieszczesne:-D a potem casly pokoj wysprzatalam 2 prania zrobiam i kuchnie moja ysprzatalam...tylko ok 16 obiadek mi zostal piersi z kurczaka dzis zrobie jako ze pierwszy obiad w naszej kuchni to walne cos "lepszego" hehehe:tak:
a teraz ide polezec troche i w tv popatrzec.....:-D
hanah ja pierogow ruskich nie nawidze tesciowa kiedys zrobila i wystarczy ze powachalam i powiedzialam nie dziekuje....:no: bleee...a mezulek sie tym zajada..
no nic pa:-)

hej dziewczyny...
Byłam u ginekologa wczoraj...wszystko ok jest:) dzidzia w macicy:) ma 6tyg i 5dni dzisiaj:) nawet widziałam jak sie ruszało cos tam:) heheh:) słodki taki widok.....sprawdziła czy ok i powiedziala ze jest dobrze:) za miesiac kontrola....cieszę sie ze ok ale mdłości dalej męczą...jakie to jest okropne....zamiast sie cieszyc zyciem to ja tu kurde zdycham....... buziaczki kochane:)

reklama
Witam wszystkich serdecznie :-)
Coś malutki tu ruch od wczoraj...Gdzie się Mamuśki podziały???U nas drugi dzień leje :baffled: Dzisiaj jest normalnie ciemno.Masakra.Mnie coś w gardle drapie...Mam nadzieję że samo przejdzie.
Iza zrobiła sobie wczoraj półtora godinną przerwe w spaniu :rofl2: Myślałam że oszaleję.Jej się na zabawy zebrało hihi :happy2:
Ale w końcu zasnęła i spała dzisiaj do 8-ej..
Zmykam posprzątać trochę,bo później muszę do przychodni po receptę na mleko jechać.Nie chce mi się w taką wstrętną pogodę,ale co zrobię...
Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry