reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
cześć dziewczyny!
wybaczcie ,że nie zaglądam,ale nie mam ostatnio na nic czasu, chodzę jakaś taka śpiąca i np jak się zmęczę boli mnie lekko brzuch na dole, czy to moze być objaw ciąży???;-);-) liczę na szybkie odpowiedzi:-)
tak poza tym to poprztykałam się delikatnie z mężem niedawno (tak na marginesie to dziś bez kija nie podchodz-taki mam humor od rana), poszło jak zwykle o głupote,ale cóż ja jestem uparta i myślę ,że postawie na swoim hehe

agacjone
no no proszę jak sie mamuśka odstawisz na jutro to zrób fote i się nam tu pokaż w nowym nabytku:rofl2:
ha-nn-ah (dobrze napiasałam?:-) )
też słyszałam.że ponoć jabłko najlepsze,ale jak widać na każde dziecko działa co innego ,ważne że się w końcu udało, pewnie się mala musiała męczyć

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

hejka dziewczyny jak wam się udał dzisiejszy dzionek u mnie ok mały spokojniejszy jest od kiedy mamy nowe mleko ,rozwolnienie tez dzieki niemu przeszło normalnie kamień z serca mi spadł jak się poprawiło......>
A na zaparcia polecam bobotic to są takie kropelki można je dawać od 28 dnia życia i są naprawde bezpieczne i skuteczne ,,,, bo mój to jabłuszek jeszcze nie może za malutki hihihihihi

Witajcie Dziewczynki!!!To ja Majka 29 znalazłam Was i mam nadzieję że mnie pamiętacie?
Fajnie Was znowu poczytać i" pobyć z Wami" będe do Was zaglądać w ramach możliwości czasowych.
Serdecznie wszystkie pozdrawiam i ściskam Forumowe Dzieciaczki:):-D

Dni mijają jak szalone,przy 2 dzieci jest co robić.Zresztą same doskonale wiecie.Najważniejsze,że dzieciaki zdrowe i pogodne.Annabell 15 listopada będzie miała 6 miesięcy,wcina obiadki i deserki tylko oprócz mleczka pije herbatke zwykłą bo nic innego nie chce.Najbardziej chichra się jak tylko brat pokaże sie na choryzoncie i wtedy zabawa na całego.
To tyle na teraz zmykam na kąpanie.
Miłego wieczoru dla Was Dziewczynki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:blink:
Teraz zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe i Bobotic.

A na zaparcia polecam bobotic to są takie kropelki można je dawać od 28 dnia życia i są naprawde bezpieczne i skuteczne ,,,, bo mój to jabłuszek jeszcze nie może za malutki hihihihihi
Hehe no właśnie miałam do wyboru Esputicon i Bobotic, no i okazało się że Bobotic był o wiele tańszy więc go kupiłam.

Witajcie kochane!!!:happy:
Pewnie wszystkie dzis na grobikach bo to taki dzien dzis,ja nie mam tu nikogo wiec bylam z rodzinka na swiatecznym dlugim spacerze.Pogoda dzis cudowna jak wiosna.Musielismy sie porozbierac bo w sloncu w kurtkach nie szlo wytrzymac.
Annabellka spi sobie teraz Mikolaj oglada bajke,a maz szykuje sie do pracy.
No a ja teraz sobie kawke strzele i bede rozmyslac o niebieskich migdalach ha ha.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjatku i rodzinnego wieczorku zycze.:-)

witam dziewczyny czy macie problem z ulewaniem???bo od kiedy mój ma te nowe mleko bebilion pepiti to normalnie chlusta jak się naje ,,,nie wiem już sama ciągle coś kurcze:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Hejka! Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie... Nie miałam kilka dni kompa, dlatego nie pisałam... Fajnie że mimo problemów z pisaniem na cafe, możemy znowu wszystkie klikać (fakt na innym forum ale nie takim sypiącym się jak cafe). U mnie wszystko bez zmian, brzusio jedynie mi się ciut powiększył. Zgaga niestety nadal pali, apetyt cały czas taki jak był no i marudna jestem strasznie! Ale co tam... kobiety w ciąży podobno już tak mają. Szkoda tylko że faceci tego nie rozumieją... Chciałam nadrobić zaległości (przeczytać wszystko od początku aż do teraz) ale troszkę się już tego nazbierało, a mnie niestety nadal bolą plecy, więc chyba nie dam rady. Pozdrawiam cieplutko!:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry