• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam dziewczyny czy macie problem z ulewaniem???bo od kiedy mój ma te nowe mleko bebilion pepiti to normalnie chlusta jak się naje ,,,nie wiem już sama ciągle coś kurcze:baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj to jest nasz problem nr 1, Hania ulewa non stop, może teraz troszkę mniej niż jak dawałam samego cycusia. Podobno przechodzi jak dziecko ma 6 m-cy, oj mam nadzieję, bo nie nadanżam ze zmianą ubranek, a teraz dodatkowo te ślinienie się.:wściekła/y:

reklama
welonka
mój synuś też ulewał i to naprawdę sporo i był karmiony Bebilonem. Mocne ulewanie skończyło się gdy miał 6 miesięcy ale potem jeszcze też się zdarzało jednak nie tak często. Mi mówili że nawet do 9 miesiąca dziecko może ulewać chociaż to na pewno nie będzie takie ulewanie jak na początku.
Do dziś nie może na przykład dużej ilości picia wypić na raz. Mogę mu podawać częściej ale mniej.
Wiem że to udręka z takim ulewaniem ale w końcu przejdzie

Dokładnie dziewczyny to ulewanie to udręka nie dość że już 2 razy dziennie piore to mały jest głodny bo co z tego że wypije 120 jak połowe uleje ,ciągle coś jak nie zaparcia to rozwolnienie a teraz ulewanie :baffled::baffled::baffled:...Ja juz pomyślałam o jakimś zagęszczaczu do mleka ???????/

Te mleczka AR są bardzo drogie :baffled::sorry2:, a jak mówisz że dziecko ma zaparcia z biegunkami na przemian , to jak dodasz zagęszacz typy kleik lub kaszka to problem z zaparciami może być już większy.
Dlatego ja narazie się wzbraniam od kleików i kaszek bo mała odkąd jest na bebiko ma zaparcia.:dry:choć powolutku powolutku jest lepiej.
A tak poaztym to odkąd jesteśmy na sztucznym mleczku (choć jeszcze kilka razy jest cycuś) mam złote dziecko, mój mąż nie może uwierzyć że jest tak grzeczna, po prostu jest najedzona i nie ulewa już tak strasznie. W ten sposób nie myśli wciąż o jedzonku i może się skupić na zabawie:tak::-):-)

hej dziewczynki a wy o ulewanieu, zaparciach...heh jest troche tych problemikow ale ja narazie czytam sobie tak na przyszlosc....dzis mam dzien kompletnego lenistwa...wstalam tylko mezowi sniadanie do pracy naszykowac i pralke nastawilam a takto leze....od 11 do 13 drzemke zlapapalam...a teraz jem kawalki ciasta..mniam mniam i herbtka ...co tu w taka okropna pogode robic...:-) o 16 tylko jaka zupinke zrobie a takto łózeczko...:-D

ja tak na moment
przywitać się dziś tylko...
jutro idziemy d olekara z małą niech powie czy znowu zmieniamy melko itd...czy jak...bo te zielone kupy są straszne...

Majka29
fajnie że jesteś:-)

Agacjone
odpoczywaj ile wlezie teraz...potem może być różnie...choć życzę spokojnego dzieciątka;-)

a co z Ewelką......rozpakowana już...????wiecie coś????

pozdrawiam..popisze jutro coś wiecej
papa:happy:

Ha-NN-aH-mój miał właśnie zaparcia i biegunke po bebiku od tygodnia z kawałkiem jesteśmy na bebilonie pepti ale ono jest znów rzadkie i mały zaczął ulewać mocno zawsze coś hihi jak nie urok to przemarsz wojska hihi:-D:-D:-D
Agacjone-odpoczywaj odpoczywaj póki możesz :-):-)
A Ewelka chyba poszła się rozpakować bo jakoś nie pisze w końcu :-D:-D:-D

reklama
hej laski!
olka widzą widzą nie martw się:-) ja Cię witam w imieniu wszystkich:-)
agacjone
ja też mam dziś mega lenia,ale w pracy byłam i teraz padam na twarz normalnie

mam pytanie do dziewczyn które mają już starsze dzieci: ile czasu powinno zająć nauczenie dziecka wołania,że chce siku ? Bo próbujemy z szefowa już nie wiem ile czasu i raz zawoła , raz nie. Właściwie to częściej nie woła niż woła.Ponoć jeśli dziecko jest już gotowe odejść od pieluch to łapie raz dwa o co chodzi z wołaniem, a jak nie jest to właśnie tak się dzieje,że sika w majty... Macie jakieś rady? Bo cały dzień tylko ganiam za nim z mopem i przebieram go pare razy z zasiusianych majtasów... HELP!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry