agacjone23
Fanka BB :)
ojj hanah wiem co to znaczy bez samochodu....ostatnio z męzem mielismy takiego pecha ze u niego w aucie sie tłumik oderwal i niemial badan...a niemial czasu go zrobic i tak jezdzil z tak cholernie glosnym tłumikiekm ze szok....az do momentu az go policja zlapala hehe i dowod zabrala no to co??? musial go wstawic do mechanika...ale spoko byl jeszcze mój samochod no to damy rade...
ale dlugo nie trwalo na drugi dzien i w moim zaczelo cos stukac, noi wstailismy moj..na cale 5 dni....no szok bez samochodu tymbardziej ze ja do przystanku mam 2 km i nie bardzo tak latac...takze siedzialam cale 5 dni w domu u tescow i ani do rodzicow nie pojechalam....ale teraz juz mamy obydwoje samochody i jest ok....:-)
no zobaczylam ten wozek coprawda wczesniej pozwolilam sobie zobaczyc u ciebie na NK i wlasnie tego typu mi sie podobaja ale niewiedzialam co za firma...ja osobiscie znalazlam taki i musze go u mnie w miescie poszukac bo strasznie mi sie podobaja..niby na forum go chwala tylko maja jedno ale ze jak sie zlozy to jest dosc duzy...i duzo miejsca w bagazniku zajmuje ale same zobaczcie jaki piekniuchny
bb* ATLANTIC 08* wózek ESPIRO * BABY DESIGN (465159033) - Aukcje internetowe Allegro
chyba trzeba w wyszukiwarke wkleic;-)
ale dlugo nie trwalo na drugi dzien i w moim zaczelo cos stukac, noi wstailismy moj..na cale 5 dni....no szok bez samochodu tymbardziej ze ja do przystanku mam 2 km i nie bardzo tak latac...takze siedzialam cale 5 dni w domu u tescow i ani do rodzicow nie pojechalam....ale teraz juz mamy obydwoje samochody i jest ok....:-)no zobaczylam ten wozek coprawda wczesniej pozwolilam sobie zobaczyc u ciebie na NK i wlasnie tego typu mi sie podobaja ale niewiedzialam co za firma...ja osobiscie znalazlam taki i musze go u mnie w miescie poszukac bo strasznie mi sie podobaja..niby na forum go chwala tylko maja jedno ale ze jak sie zlozy to jest dosc duzy...i duzo miejsca w bagazniku zajmuje ale same zobaczcie jaki piekniuchny

bb* ATLANTIC 08* wózek ESPIRO * BABY DESIGN (465159033) - Aukcje internetowe Allegro
chyba trzeba w wyszukiwarke wkleic;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: