reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
no to teraz mnie skołowałyscie....:szok: teraz juz sama niewiem..a ile mniejwiecej ma miec gondola zeby dzidzia troche pojezdzila???
Najlepiej jak pojedziesz do sklepu z wózeczkami i sobie pomierzysz.
Ale są wózeczki które mają gondolę 65 cm (to jest własnie ten Atlantic), ja mam 80 cm i Hania wyrasta z niej bo ona mierzy chyba 74 cm.
Są też takie które mają 90 cm i te są największe, ale to są jednofunkcyjne kolumbrymy.

Pewnie twoim typem będzie też podobny do Atlantica, Xlander, owszem jest ładny ale równiez ma małą gondolkę.
Ty urodzisz na zimę czyli patrz na to, zeby dzidzia troszkę pojeździła w głębokim jak będą chłodne dni.

Zaraz popatrzę na allegro bo mniej więcej się orientuję w rozmiarach wóżków, troszkę się najeździłam po sklepach zanim wybrałam.

Ostatnia edycja:
Witam!
Na początku witam nową mamusię kredzie. co do twojego pytania to z poznania jest ilonka i ewelka ale z jakiej części to nie wiem

Agacjone
ja mam z firmy chicco taki tyle że czerwony WÓZEK CHICCO TRIO EVOLUTION ENJOY BONUS$$$ W-wa!! (472393244) - Aukcje internetowe Allegro
a co do gondoli to Kewinek akurat leżał w niej do 6 miesiąca potem już trzeba było zrobić na spacerówkę ale to też dla tego z niej tak szybko wyrósł bo jeśli chodzi o wzrost to jest trochę ponad przeciętną. mój mężuś 190 cm więc ma co rosnąć a ja 175 cm są też z tej firmy wózki które można przekładać rączki w zależności jak chcesz żeby dziecko potem siedziało. Ale to jednak musisz sama zdecydować który bardziej ci pasuje a się sugerowałam tym że jest lekki a na 4 piętro było co nosić.

HannaH
Eh te samochody nic tylko trzeba naprawiać a taką pogodę to na pewno się przydaje a ty jeszcze tym bardziej że w dużym mieście mieszkasz to żeby dostać się z jednego końca na drugi to nie lada wyzwanie. Ale masz już naprawione więc już możesz pędzić ostrożnie ;-)

Anekha
No to życzę powodzenia z łyżeczką oby szybko to poszło. I niech ci stópki zdrowieją bo przy synku i córeczce to trzeba być non stop zdrowym. Więc życzę Tobie duuuużo zdrówka a jeszcze więcej zdrówka dla Twoich słodkich dzieciaczkach.

A co do termin urodzin to Kewinek niecałe 3 tygodnie przed terminem
A tak to u mnie wszystko po staremu mąż przyjechał w piątek a dzisiaj w nocy znowu jedzie ale to tylko do czwartku.

Powiedz ile masz zamiar przeznaczyć na wózek???
Ja kupiłam używany na allegro i zamiast zapłacić za zestaw gondola+spacerówka+fotelik 2000 zł, zapłaciłam 1000 zł i nikt nie chciał uwierzyć ze wózek nie jest nowy.

HannaH
No my możemy tylko doradzać a wybór już należy do agacjone. Jak będzie patrzeć rozglądać się to w końcu trafi na ten który jej przypasuje. Ogólnie rzecz biorąc wybór jest bardzo duży i ciężki

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale ten atlantic wcale nie jest taki mały według tych implastow czy co hanah przesłalas:-)
a mi sie strasznie podoba błekitny kolor z tym siwym jak w atlanticu:-D i juz sie napalilam...tylko musze znalesc u mnie w miescie taki wozek zeby go zlookac
zamowilam teraz 11 czesciowy komplet poscieli na allegro za 202 zł.....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry