reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
no ale ja po prostu nie byłam na to przygotowana. Chociaż już myślałam że a może jednak jestem. Ale suma sumarum szczęśliwie się skończyło. Wiadomo jak by było to by było i tak byśmy je mocno kochali.
Ja zmykam powoli. papa

hanah jej usmialam sie co nie miara z tej twojej mińki....jakie te dzuieciaczki sa zabawne...a mnie przed chwila tak Kubunio kopnął ze az sie zerwalam..takie "ciosu" jeszcze nie zaznałam:-D
ide sie kładę bo mężulek zaraz do mnie dołączy:tak:
dobranoc

Witajcie kochane :-)
Ja nawet dzisiaj pospałam więc i większa ochotę mam na to,żeby coś porobić ;-) Najważniejsze że jak na razie nie pada,to może jakiś spacerek się wykroi ;-)
Hannah świetnie Małej to wychodzi hihihi :-D Iza czasami do tej pory strzela ze smoczka hihi.I dobrze wtedy wie że my mamy ubaw bo sama też się śmieje.
Oki ja zmykam.Życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
hej hej
co tam u Was kochane?
widzę że tu troszke sie rozpisałyście

Hannah
hehe super wyrzut smoka...
moja tak nie robi..ale za to ma ulubione zajęcie"dmuchać na wszystko" a ulubione powiedzonko niuni ostatnio to"pupu" hehe

tu padł temat drzemek poobiednich...na to naprawdę nie ma reguły...mój syn skończył pół roku i w ogóle już nie spal w dzień...wystarczało mu przerywane drzemki nocne...wiec go na siłę nie kładłam...
córka narazie ma drzemkę przed południem jedna i po obiadku drugą...zobaczymy jak będzie dalej...

zmykamy zaraz do zerówki a potem na szczepienie..ciekawe czy bardzo marudna będzie małą po nim:confused:

andzia
paczka wyjdzie dziś po południu bo jeszcze nie kupiłam papieru;////wybacz lenistwo ale to przez tą pogodę,wczoraj cały dzień lało....

no ok..czas mi nie pozwala dokładniej Was poczytać i popisać...w weekend pewnie jakoś może uda mi się nadrobić..

Pozdrawiam wszystkie!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry