Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej wszystkim
ja tak na chwilke sie przywitac....
Co tam u Was?????
z mała musze do alergologa bo jej sie pogarsza stan skóry...w nocy musiałam wstac ja smarowac sterydowa mascia bo sie tak drapała płaczac przy tym ze bałam sie ze rany sobie porobi...
a tu ciekawostka do przeczytania...normalnie szok...
Wykop.pl - To niemowlę ma 16 lat
ciekawe czy może takie dziecko"umrzeć ze starości"?długowieczność..no fajnie niby..ale z 2giej strony..małe dziecko prawdopodobnie przeżyje rodziców..kicha trochę....ale jestem w szoku takiego przypadku....
Pozdrawiam wszystkie panie

ja tak na chwilke sie przywitac....
Co tam u Was?????
z mała musze do alergologa bo jej sie pogarsza stan skóry...w nocy musiałam wstac ja smarowac sterydowa mascia bo sie tak drapała płaczac przy tym ze bałam sie ze rany sobie porobi...
a tu ciekawostka do przeczytania...normalnie szok...
Wykop.pl - To niemowlę ma 16 lat
ciekawe czy może takie dziecko"umrzeć ze starości"?długowieczność..no fajnie niby..ale z 2giej strony..małe dziecko prawdopodobnie przeżyje rodziców..kicha trochę....ale jestem w szoku takiego przypadku....

Pozdrawiam wszystkie panie

normalnie jestem zla bo wyj**ali mu mandat 500 zl nawet nie chcieli w lape aby go puscili bo powiedzieli ze dobrze zarabiaja
i teraz do tego 100 przeglad ...normalnie masakra...a wszystkiemu jest wina ze jechal po kumpla z ktorym ma nocke i ciekawe czy teraz mu cos odpali za to...bo gdyby nie jechal to bysmy nie mieli takiego mandatu a z drugiej strony to nie wiedzielismy do kiedy jest przeglad
co oznacz: "nawet nie chcieli w lape aby go puscili"??? Kurcze no nie no zawinił na całej linii więc powinien ponieść konsekwencje tego co zrobił i nie ma tu nic winy kolegi, to nie on ma Wasz dowód i nie wie do kiedy macie przegląd. Takie podejście jest niedopuszczalne, a co gdyby Wasze auto nie było sprawne do jazdy i spowodował by wypadek, albo zdarzenie drogowe??? Wkurzasz się na Policjantów ale za co? Za to, że we właściwy sposób wykonują swoje obowiązki? Ja pracuję w policji jako pracownik biurowy ale mąż ma całkowity zakaz wspominania o tym przy jakiejkolwiek sytuacji związanej z zatrzymaniem przez policję. Spowodował stłuczkę więc dostał mandat i punkty i nie było gadki, że żona pracuje w mudurówce, gadał przez komórkę i dostał mandat...słowem się nie odezwał na temat mojej pracy. Uważamy, że jak zapieprzył to jego problem i musi ponieść konsekwencje i tyle.