reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Wiktorii rosnie 3 ząbek...jej prawa jedynka...tego taka marudna jest i ciezko sie zabiera za jedzenie...lepiej jej smakuje zimne nie podgrzane ale o dziwo dzis zjadla podgrzany obiadek

Karolka
3mamy kciuki za Was, a szczególnie za Kewinka, będzie dobrze :tak:

A ja właśnie gotuję sobie bób, bo już mi się strasznie chce :-D Hania śpi więc będzie sajgon wieczorem ze spaniem, no ale cóż, albo teraz nosiłabym ją do 19:00 na rękach, albo po prostu później spać pójdzie.

Wiecie co....jakoś mi nie brakuje męża...cholerka nie wiem co jest. Tzn.nie przestałam go kochać, ale jakoś tak mało mi go brakuje :-( Może dlatego, że nie kłócimy się bo nie jesteśmy razem w domu. Sama nie wiem...:-(

Siedze wlasnie przed kompem i czekam na wiadomosc od meza czy dojechal do pracy na nocke...nie moglam sie dodzwonic ale on zadzwonil do mnie i mnie uswiadomil ze zlapala go policja...jechaly skurczybyki za nim,bylo ograniczenie do 70 a on pedzil 90 i to bylo powodem zatrzymania:dry:przeryli mu caly samochod...sprawdzili telefon...no i doszli do dokumentow i co sie okazalo... wczoraj sie skonczyl przeglad i nie zabral prawka:wściekła/y:normalnie jestem zla bo wyj**ali mu mandat 500 zl nawet nie chcieli w lape aby go puscili bo powiedzieli ze dobrze zarabiaja:baffled: i teraz do tego 100 przeglad ...normalnie masakra...a wszystkiemu jest wina ze jechal po kumpla z ktorym ma nocke i ciekawe czy teraz mu cos odpali za to...bo gdyby nie jechal to bysmy nie mieli takiego mandatu a z drugiej strony to nie wiedzielismy do kiedy jest przeglad:confused: jutro jak sie obudze to mala musze nakarmic,wyjsc z psem,wsiasc w autobus i jechac do Poznania zabrac samochod:zawstydzona/y:a moj teraz jedzie autobusem z kumplem i zamiast byc na 22 w pracy to pewnie bedzie po 23:-D przynajmniej nocka mu sie skroci ale za to w domu bedzie cos ok 7 lub 7.30
nic mykam do lozka do mojej fruzi

ewelka
no to noc pełna wrażeń:-) ale pierwsze słysze żeby policjanci dobrze zarabiali:-) zwłaszcza ci z drogówki;-) jak mojego kiedyś patrol pod pałacem kultury zatrzymał to wylądował w srodku nocy na komisariacie , bo było podejrzenie ,ze ma kradziony telefon hehe ale była akcja :-D dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
ewelka- ty to masz przezycia!! wspolczuje...a kumpla zmusic do oddania polowy anie:P

a mnie cos bierze, dzis cala szyja mnie boli, glowa, czerwone mgdaly...masakra nie mam sily sie malym zajmowac a moj do 18h w pracy chyba. ryczec mi se chce.... bo moj maz nawet nie pomysli zeby urwac sie z pracy i mi pomoc:( jestem zdana sama na siebie...a uwierzcie ze jak mowie ze nie mam sily to juz jest źle.
pochawlilam malego ze przespal cala noc...i teraz dwie noce z rzedu jazda na calego. bez butli sie nie obyło:/ jestem wściekła bo caly tydzien poszedl w .... cale starania.
malemu przebija sie gorna jedynka i dwojka jednoczesnie, mam nadzieje ze to jest powodem ryku w nocy. juz tak ładnie udawalo mu sie przesypiac, zatkany smoczkiem zapsypial i nie chcial mleka. teraz robi jazdy.:(
padam na twarz.
aha Marcy wkleila fotki na NK:) maly jest przesliczny!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry