Marcy1985
Fanka BB :)
Witajcie kochane
AGACJONE cześć kochana
Z okazji urodzinek życzę zdrówka szczęścia i tego co tylko sobie zapragniesz!!!niech to o czym marzysz się spełnia i niech Twoje serduszko radość wypełnia!!niech nad Twoją główką zawsze świeci słońce, a Twoje serce niech zawsze będzie życzliwe i gorące:-):-):-)
A u Nas średnio mąż mnie wnerwia ale to nie tu musze szybko za sprzątanie się brać dopuki mały śpi....
ILONKA mam nadzieję ze Filipek zaakceptuje malutkiego i uda ci sie coś zarobić...ja na razie odeszłam od tej decyzji zeby pilnować dzidzie, bo sie wyprowadze a dziecko inne zostanie na lodzie ...a juz by sie przyzwyczaiło....szkoda by było mi tak zostawic dziecko...
AGACJONE cześć kochana
A u Nas średnio mąż mnie wnerwia ale to nie tu musze szybko za sprzątanie się brać dopuki mały śpi....
ILONKA mam nadzieję ze Filipek zaakceptuje malutkiego i uda ci sie coś zarobić...ja na razie odeszłam od tej decyzji zeby pilnować dzidzie, bo sie wyprowadze a dziecko inne zostanie na lodzie ...a juz by sie przyzwyczaiło....szkoda by było mi tak zostawic dziecko...

paaa
ale teraz jest juz ok....wlasnie mi mala ryczy bo nie lubi bluzek lub swetrow na zamkach
i sie nerwi bo probuje je rozpinac a mnie szlag jasny trafia