reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witajcie kochane:)
AGACJONE cześć kochana:) Z okazji urodzinek życzę zdrówka szczęścia i tego co tylko sobie zapragniesz!!!niech to o czym marzysz się spełnia i niech Twoje serduszko radość wypełnia!!niech nad Twoją główką zawsze świeci słońce, a Twoje serce niech zawsze będzie życzliwe i gorące:-):-):-)

A u Nas średnio mąż mnie wnerwia ale to nie tu musze szybko za sprzątanie się brać dopuki mały śpi....

ILONKA mam nadzieję ze Filipek zaakceptuje malutkiego i uda ci sie coś zarobić...ja na razie odeszłam od tej decyzji zeby pilnować dzidzie, bo sie wyprowadze a dziecko inne zostanie na lodzie ...a juz by sie przyzwyczaiło....szkoda by było mi tak zostawic dziecko...

reklama
ja dzisiaj jestem padnięta Gabi w nocy dała mi popalić ... walczymy z górnymi jedynkami ... już nie wiem jak jej pomóc :) teraz mała usnęła więc mam troszkę czasu by ogarnąć chatę i zacząć się pakować bo na 3 dni jadę do mamy z małą bo mąż wyjeżdza ...

Karlita.. to widze że mamy podobnie mój mały(wojtuś) też mi daje popalić w nocy....dom musze ogarnac ale mi się nie chce..a z tym wyjazdem to fajnie masz ja wybywam za trzy tygodnie do rodziców:-)
A powiedz kochana skąd jesteś??

Witam kochane

Karlita
Miło, że do nas dołączyłaś :tak:

Agacjone
Wszystkiego naj...naj...naj...sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze i czego pragniesz więc życzę niech się spełni :**

Dobry wieczór!!
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla jubilatki:-)
Witam nową mamusię-ja już wypatrzyłam,że jesteśmy z jednego miasta:tak:
My dziś pojechaliśmy sobie do Nałęczowa na basenik w spa i zonk...coś tam robią i do końca m-ca nieczynne:-( także dziś nie popluskaliśmy się...ale zgłosiłam małego do nauki pływania i może tym razem uda się dostać-bo w zeszłym roku nam się nie udało.
Dobrej nocy-spadam bo mam pobudki o 6 rano :-(,ale walczyłam na kompie-bo mam za mało pamięciochy i mi zwisa non stop a dałam filmik na bobasach jak młody sam śmiga:-p paaa

hej kochane...:-)
u nas cieplo na dworku z samego rana,ale na dwor z mala nie pojde bo smarkata jest :-p:-p:-p
W niedziele namowila mnie bratowa na farbowanie wlosow na blond wiec pojechalysmy do rossmana po farbe i zamiast na te moje ciemne kudly kupic rozjasniacz to my farbe koloryzujaca ktora schodzi po 28 myciach wiec wogole nic nie widac :tak:i sciela mi tez wlosy wiec w niedziele bylo ok ale jak zobaczylam jak wygladam w poniedzialek to zadzwonilam do kumpeli i mi poprawila bo wygladalam jak by mi nalozono garnek na glowe :-D ale teraz jest juz ok....wlasnie mi mala ryczy bo nie lubi bluzek lub swetrow na zamkach :zawstydzona/y:i sie nerwi bo probuje je rozpinac a mnie szlag jasny trafia :no:

Agacjone spoznione ale szczere zyczonka...wszystkiego naj naj najlepszego :-p
kaczucha to teraz dwa tyg nie mozesz jezdzic na basen :-pi musisz tu do nas pisac a nie relaksowac sie :-p:-pa maly smiga swietnie
Karlita witamy nowa mamusie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witojcie:-)
hehe-dzięki-sam,bez 3mania za łapkę tupta od paru dni:-) (mowa tu o dworku-bo w domu sam od dawna śmiga)
kupiłam dziś małemu siedzisko do wożenia go na rowerze-z przodu.Oczywiście teraz się boi więc mam czas żeby go przyzwyczaić i oswoić z tym ;-) tradycyjnie pobudka o 6:15-normalnie jak w zegarku...dopiero wstał i zamiast być radosnym wyspanym bąbelkiem to on co-koncertuje.wrrr. Chyba sobie nie posiedzę.miłego!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry