Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GRATULACJE najgorzej te pierwsze ruszyć złogi, potem już leci.Hejo
Marcy gratuluję osiągnięć Małego Księcia
A ja dziś -0,9kgmały spadek, a tak cieszy
Ale komu ja mam się tu chwalić jak gdzieś uciekłyście :-(
Ja się dzisiaj ważyłam bo jakoś się tak ciężko czuję, ale nadal trzymam wagę 63,5 kg. Oby tym razem nie dobić do 80 kg :/

Nadal 3masz czyli od czasu zakończenia diety? A jak z powrotem do "normalnego" jedzenia? Ja poprzednio schudłam z 69 na 64, ale nie skończyłam diety, a teraz zaczynam od 66,7. Także niewiele przytyłam, ale czuje się okropnie więc się zawzięłam i ostro mam zamiar wytrzymać![]()
A mój to nie może się już doczekać aż wyjadę. Takie plany ma że szkoda gadać. Przez tydzień będzie kawalerem. A tak poza tym to wszystko po staremu. 

Ale zauważyłam, że jest o wiele mniej sprawna niż inne dzieci i muszę nad tym popracować. Ona raczej woli piaskownicę niż szaleństwo na placu zabaw i nawet nie potrafi dobrze sama na zjeżdżalnie wejść, a widzę, że dzieci w jej wieku już sobie dobrze radzą.
Mam nadzieję, że okaże się wszystko w normie.
Ale najpierw KAWA 
Ogólnie p. doktor zadowolona, ale wysłuchała jakieś szmery i kazała do kardiologa iść na badanie. Śmiała się, że Hania jeszcze nie sika na nocnik chociaż rozumie o co chodzi