reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no ilonka to sie uśmiałam z małego:-) hehe mądry chłopak przynajmiej zdjął majteczki:-)

a mój urwis taki ze szok juz czasem wydaje mi sie ze ducha wyzione...

xTosia moim zdaniem to nie masz co się martwić:-) 1000 zł to wypas jak masz tyle nakupuj tanio w marketach, i ciesz się wakacjami, strój od koleżanki też bedzie ok a wazne zebys miała wakacje ja z moimi chłopcami niestety bede siedziec w domu, bo na miesiac to ja mam 300 zł:-) a co dopiero wakacje.......teraz jeszcze mieszkanie wykańczać to kolejny kredyt na wakacje to ja pojade ale chyba za 3 lata:-) albo jeszcze dalej......hehe więc ciesz się ze coś w ogóle macie:-)

reklama
Ilonka
no to jestem pod wrażeniem. Moja wali w majtki kupę i mówi po fakcie. Ale siku mamy zawsze w kibelku. BRAVA dla Fifiego!!!
A ja dzisiaj byłam na USG genetycznym. Przezierność karkowa w porządeczku, kość nosowa na miejscu więc mam się z czego cieszyć. Dzidziol ma 5,8 cm. Troszkę był ospały, ale lekarz pobudzał go, dobijał (i mnie też:-D) usg dopochwowym, więc troszkę się rozruszał.

Ostatnia edycja:
Ilonka
Jaaa myślałam, że padnę :-D:-D:-D Brawa !!!!

Ha-nn-aH
Jeju aż mi się zatęskniło za brzusiem :sorry2:

Wiecie co ja nigdy nie byłam na wczasach tak na prawdę i w sumie to nie wiem ile kasy jest potrzebne :confused: Nie wydaje mi się w taki upał dobrym pomysłem wiezienie jedzenia ze sobą tym bardziej, że to podróż ok 8h co prawda w nocy, ale boje się żeby się coś nie popsuło. Oczywiście gorące kubki i chińskie zupki będą zakupione na bank ;-) No i jakiś wody i soki, bo to tanie w Biedronce :-D
Ale jak mówicie, że wystarczy to pewnie tak będzie :tak:

hej
ja na wakacjach dawnoooo nie bylam....ale 1000 zl to duzo na wydatki moim zdaniem...wiec Tosia nie masz sie co martwic :tak:

marcy mi w tym miesiacu zostalo 200zl na paliwo do pracy dla meza i na jedzenie :zawstydzona/y:wazne ze rachunki wszystkie zaplacilam co mialam...

Bylismy dzis u mojej mamy i mloda sie z****la ze schodow i ma czolo rozwalone :no: ale naszczescie jest zywa jak zawsze wiec bede ja obserwowac...ale nie ukrywam ze sie rozplakalam jak zobaczylam jej szrame :zawstydzona/y:

Hannah
jaki fajny dzidziołek! :-) i w avatarze widzę ,że brzusio już niczego sobie :-) wrzuć jakąś aktualną fotkę !
jak się czujesz? minęły mdłości ?

Hannah
jaki fajny dzidziołek! :-) i w avatarze widzę ,że brzusio już niczego sobie :-) wrzuć jakąś aktualną fotkę !
jak się czujesz? minęły mdłości ?

O nie to mój bębenek jak byłam z Hanią w ciązy :-)
Ja się czuję super, wszytsko przeszło jak ręką odjął. W końcu za tydzień zaczynam drugi trymestr.

Ewelka
moja ciągle się rozbija, aż lekarz na bilansie pytała o sniaki i czarny paznokieć u dużego palca:sorry2: Już pewnie dzisiaj jest lepiej, dzieci szybko zapominają, gorzej z mamami, któe przeżywają takie wpadki najbardziej.

Ostatnia edycja:
oj a już myślałam,że Ci takiego brzuchacza wywaliło :-D a powiedz jak znosisz te upały ???

Martuś
wczoraj dostałam pozwolenie na kąpiel w moim basenie, bo jest dosyć ciepła woda (24-27 st) więc gdy tylko czyję że "paruję" wskakuję się schłodzić. Staram się nie wychodzić na miasto, nie jeździć autem, chyba że z klimą, więc upał mi raczej nie dokucza.

hannah kochana jaki słodki brzusio, az zatęskniłam za takim:-)chociaz za mdłosciami nie...:-) dobrze ze ci już przeszły, teraz korzystaj z przywilejów ciążowych i odpoczywaj kochana:-) chociaz nie wiem czy sie da z mała Hania:-) hehe
A ja korzystając z okazji składam Twojej HANECZCE wszystkiego naj naj z okazji 2 latek:-) spóźnione ale szczere:-*

u mnie upał jak nie wiem nic m i sie nie chce dzidzioł mój śpi teraz a ja sie opierniczam zamiast sprzątac kurcze, oj
wczoraj umyłam okna dwa z trzech, wiecej sie nie dało bo moj synuś wstał i koniec sprzatania, tylko mama i mama......ale takie upały więc pewnie i on sie meczy

reklama
hej
hannah no wczoraj to az miala od czubka nosa do grzywki...
dzis puscilam ja nago po chacie i co...nasikala mi w kuchni na podloge :-D a jeszcze jej mowilam ze siuku i kupa ma do nocnika ladowac i na nic moje tlumaczenia :angry:
u nas straszny skwar az sie ruszac mi nie chce :-p

Załączniki

• P1040176.jpg
    P1040176.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry