ewa72
Mama Maciusia
Hej,dzien doberek.
Kachaa,Ilonka ma racje,pytaj o wszystko jak juz u Ciebie bedzie.A najlepiej,teraz w ciagu dnia zapisz sobie wszystko na kartce.Ja do dzisiaj przed wizyta u lekarza tak robie.To juz nie ta pamiec,ha ha.Nie,mowie powaznie,w stresie zawsze cos mozna zapomniec,a po co jak mozna sie przygotowac?!Mala moze miec tzw.refluks lub potrzebowac zmiany mleka z cycka na jakies specjalne?Przyczyn moze byc tyle co i pytan,czytaj wiele...
Ok,to tyle na teraz.Spadam dokonczyc prasowanie a po poludniu do fryzjera!!!Wreszcie nadszedl ten dzien!!!
Kachaa,Ilonka ma racje,pytaj o wszystko jak juz u Ciebie bedzie.A najlepiej,teraz w ciagu dnia zapisz sobie wszystko na kartce.Ja do dzisiaj przed wizyta u lekarza tak robie.To juz nie ta pamiec,ha ha.Nie,mowie powaznie,w stresie zawsze cos mozna zapomniec,a po co jak mozna sie przygotowac?!Mala moze miec tzw.refluks lub potrzebowac zmiany mleka z cycka na jakies specjalne?Przyczyn moze byc tyle co i pytan,czytaj wiele...
Ok,to tyle na teraz.Spadam dokonczyc prasowanie a po poludniu do fryzjera!!!Wreszcie nadszedl ten dzien!!!
przy jedzeniu jest tez coraz gorzej...nie wiem o co jej chodzi?tak samo wierzga, szarpie za brodawki chocby ugryzla, szczypie za brodawke paznokciami:-(niby chce a wypuszcza cyca...wczesniej nie bylo takiego problemu
za godz moj konczy pr i przyjdzie pediatra
ale i tak Wam dziekuje za rady
mleka akurat nie miałam i nie zjadłam śniadania a spieszyłam się i nie było czasu na zakupy :-( jak otworzyłam lodówkę to okazało się,że zapomniałam o niedokończonym kefirze,który mi eksplodował w lodówce więc miałam wszystko uwalone
jeszcze jak mały wstanie to muszę coś załatwić na drugim końcu miasta.poprostu jak tak ma wyglądać cały tydzień to idę się zastrzelić bo nie zdzierżę