reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Dziewczyny ja gdzieś słyszałam,że jak przechodzi się z mleka specjalnego (bebilon,nutramigen itd) i ono ma oznaczenie 2 to mleko na które przechodzimy też powinno mieć oznaczenie 2.Dopiero po całkowitym przejściu i zaakceptowaniu przez dziecko,można stopniowo przejść na mleko o oznaczeniu odpowiednim do wieku.

hej
andzia no Wiki na nutramigenie 2 byla do pol roku a potem sama jej przeszlam na bebiko 2 bo stwierdzilam ze ona nie ma skazy bialkowej skoro jadla serki i nic jej nie bylo...a nie robilam tak jak ilonka mowila o tych miarkach u mnie to bylo z dnia na dzien...bo nie wiedzialam....
Pojechalam dzis z moim i mloda do auchana i kupialm se farbe joanny( i huja mi nic nie wyszlo :wściekła/y:stracilam tylko kase...nigdy wiecej farb joanny)ale za to po zakupach pojechalismy do mc'a na lody :-p:-p:-pagacjone narobila mi ochoty...ciotka jedna....

hej wieczorowa pora

my wrocilismy na lodach nie bylismy:-( bo w koncu zajechalismy do carrefoura bo blizej
...wiecie co otworzyli u nas w miescie nowy sklep dzieciecy coccodrillo i powiem wam ze maja takie zajefajne ciuchy i tanie ze masakra...cos w stylu reserved kids...kupilam młodemu tenisówki wypasione na maksa za 16zł...taniej chyba niz w ccc/....na allegro sa po 21:baffled: + przesylka.....takze zadowolona jestem z zakupu....:-D:-D
uciekam bo mam pifffko strongusia z lodoweczki...mniam mniam..eheh pijoczyno jedna hehehe:-D:-D

witaaam....i o zdrowie pytam:)

kurde z tym odbijaniem, to mi Amela na pozatku też nie odbijała...później dopiero...aha no i rzadko kiedy jej się ulewało,,,a teraz nagle od kilku dni potrafi nawet po dwóch godzinach przy beknięciu ulac;/ o 13 zjadla obiadek-sloiczek o 16 mleko...a ok 17 juz ulala troszke nawet tym obiadkiem;/ słyszłąm ze ulewanie mija ok 6 miesiaca a nie na odwrót;/

w Auchanie sa pampki w promocji za 39zł ale te premium care..a activy sa w rossmanie za 44zeta plus chusteczki gratis:)

znowu śpiaca jestem;/

dobranoc rybki

reklama
Bry wieczor.
agacjone-4 godziny siedzenia z glowa jak z kosmosu,folia spadajaca na oczy,dzieci wijace sie miedzy nogami i co?Jedno wielkie NIC.Nie pochwale sie,araczej dostane depresji.Patrzew lustro i nie wierze...Wygladam jak ci goscie w programie Ewy Drzyzgi ROZMOWY W TOKU,ci co zakladaja im peruki,zeby niby nikt ich nie rozpoznal!!!Zalamka.Szkoda gadac...

Marysiu868-witaj.

kaaczuuchaa-cos ciulowo rozpoczelas ten tydzien,uwazaj na siebie.Jak to mowia,gowno nigdy nie przyplywa w pojedynke.

agacjone,ewelka-no to zdrowko pieknych pan,ja popijam budwaisera
kacha-troche zaskoczylo mnie podejscie Twojego meza do odwolania tego lekarza!I Ty sie zgodzilas?To,ze nie wymiotowala w tej danej chwili,nie tlumaczy co jej dolega...No nie wiem,ja bym jednak upierala sie przy spotkaniu z doktorem.

No nic,ide spac.Moze jutro rano znowu bede miala swoje dlugie ciemne wlosy,a nie TO co teraz....Dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry