reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej:tak:
Ewa jest mi juz tak wszystko jedno ze jak nie chce lekarza to nie...wczoraj i tak sie z nim poklocialam bo byla akcja o cyca:wściekła/y:ze ja dziecko glodne trzymam i takie tam...a jak mam ja karmic jak mi sie odpycha rekami i nogami, gryzie i szczypie?w nocy byla ta sama akcja:wściekła/y:mam totalnie dosc:wściekła/y:tez bym piwacza jakiegos lykla albo drineczka:tak:

reklama
heja
zapomnialam wczoraj napisac ze w carrefurze sa gerbery dania w promocji...za 3,28:szok:
to taniej niz w lidlu kupowalam...tak sie rzucilam ze az 12 kupilam...a co niech ma
....:-)
ewa
ojjj tak strasznie nie wygladasz pewnie...a co mąż na to?????

ja juz jak nigdy sniadanko owalilam....za niedlugo kawka...
pogoda do bani...trza siedziec w domu dzis bo zimno, wieje ze z domu niewychodz...:wściekła/y:

heloł....
ewa dawaj fote, bo przesadzasz pewnie;) bys mnie zbaczyła..miałam ciemny braz co mi jak czarny wyszedł;/ jakis czas temu chciałąm go rozjasnic..tzn wrócic do jasnego brązu lu ciemnego blondu..miałam dekoloryzacje i pierwsza farbe;/...fatalnie wygladam, bo mam mase odcieni i do tgo nagle mi włosy zaczęły wypadać i stosuje kurace dermena..potem znowu nałoże kolor..teraz mnie wzielo na kasztan:) narazie mójłeb to makabra

Kacha idz z mała do tego lekarza lepiej sie upewnić co i jak bo teraz niepotrzebnie sie stresujesz, a córcia to wyczuwa;/ a na drina tez przyjdzie czas:)

agacjone bo gerber ma teraz akcje promocyjna w wielu sklepach:)

w Poznaniu pogoda do baniiiii zimno, ale jade na miasto załatwiac sprawy urzedowe i spotkać sie z kumpela...miłego dnia laseczki

U mnie tez wieje chlodem:-(w przyszlym tyg pojde do lekarza bo nie mam jak malej zabrac:no:moj ma na rano do pr a ja mieszkam na 3 pietrze i nie dam rady sama zniesc a potem wtachac wozek:-(:no:poza tym chyba zaczyna nie jakies chorobsko brac:-(zimno mi jak nie wiem:-(

bry!! :o)
Ewa-Ty mnie nawet nie strasz ;-)

halooo-ja też mam piwko na dziś :-)

ja nie spałam cała noc :no: nie wiem czemu.za dużo emocji czy coś...u nas także pogoda nieciekawa-pochmurnie ale na szczęście nie padało jak szłam i wracałam od doktorka.Ortopeda powiedział,że jest ok:-) do kontroli za pół roku.
muszę sobie też farbę kupić,bo mam odrosty na tej swojej czerwieni:-p czas powrotu do brązu;-)

Bryy.
A w dupe jeza...pieknie odpisalam wszystkim,a to sie zjadlo!!!O nie,jak ja tego nie lubie!!!
Wiec ogolnie tym razem,temat wlosy.
Jest zle,nie odrosly i nawet po nocy kolor nie powrocil!!!Zero zdjec do finalu,nie chce zebyscie za sam wyglad mnie wykluczyly.Czuje sie patrzac w lustro o 10 starsza!

reklama
Zalecialo fryzjerem:tak:ja chcialam oznajmic ze chyba moja mama znalazla cudowny lek na moje dziecko:tak:SMOKA:tak:mala ma zbyt duzy odruch ssania i jak ja do cyca dawalam to sie zloscila bo juz nie chciala jesc tylko ssac:tak:i stad wymioty z nadmiaru jedzenia:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry