reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ooooo ja z sokiem poprosze

agacjone i co sie cieszysz ja mam 4ro paka wareczki :-p i tez sie chlodzi w lodowce :-p

Zalecialo fryzjerem:tak:ja chcialam oznajmic ze chyba moja mama znalazla cudowny lek na moje dziecko:tak:SMOKA:tak:mala ma zbyt duzy odruch ssania i jak ja do cyca dawalam to sie zloscila bo juz nie chciala jesc tylko ssac:tak:i stad wymioty z nadmiaru jedzenia:-(

no widzisz tyle stresu i ot masz

my wróciliśmy do domu ale we wtorek znowu jedziemy do szpitala tym razem na parę dłuższych dni
mały w szpitalu wybawic sie nie może i strasznie marudzi czas się tam wlecze niemiłosiernie
u nas pogoda do duuuupska nie wystawiam nosa

mam problem z tomkiem budzi mi sie w nocy co 1h i piszczy dam mu herbate albo wode i zasypia
co z tym robić przdtem spał nam całe noce jestem wykończona

reklama
Hej wieczorem
Kachaa-no widzisz,moze faktycznie o to jej chodzilo?!Ale ja na Twoim miejscu i tak wybralabym sie do lekarza.

rechot-dobrze,ze juz wrociliscie do domu.Miejmy nadzieje,ze ten nastepny pobyt nie bedzie jakis upierdliwie dlugasny.I oby byl owocny!!!
Co do budzenia sie w nocy,to wiesz jak to z dziecmi jest.W 6mc jest kolejny skok rozwojowy i moga sie wtedy wybudzac.Maciek do 8mc.nigdy nie przespal calej nocy.Zreszta i dzisiaj cale przespane noce moge policzyc na palcach.Czesto daje mu wode tak ok.1 w nocy.Wczesniej podawalam mu jeszcze mleko,tak do 7,5mc.Lekarz mi powiedzial,ze jak da oszukac sie piciem to ok,ale ta franca byla za cwana.
Moje duze dziecie powrocilo po miesiecznym zaslaniu u ojca.Tak sobie rozmawiamy po jego powrocie,a on zadaje mi pyt.Mamo jak wytrzymalas z ojcem 7lat,jak Ty to zrobilas,ze go nie zabilas?He he,nie bylo mnie w domu 5 dni w tyg,tylko dlatego udalo sie az 7 lat.On mowi,ze po 1mc.wspolnego pobytu juz w 100% rozumie nasz rozwod!Prosze,jaki madry.Jutro beda wyniki z matury,ciekawa jestem jak moj orzel to przelecial.

hej:)

Ewelka sto lat!:-D

Ewa to Cię podziwiam że aż tyle wytrzymałaś ze swoim byłym jak Syn nie mógł paru dni wytrzymać!

Boże ledwo się Kuba wyleczył a na nowo go zarażam:/ masakrejszyn!

ooo widze ze duzo sie nie dzialo...

wpadlam tylko sie pozegnac...nie wiem jak tam w pl z netem... ale jak co to bede za ok 2 tygodnie :tak::-D
ale sie wyurlopuje:-p
milego pisania przez ten czas...:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry