reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Jutro mam na 12 wizyte poloznej moze cos mi poradzi:tak:na razie jeszcze mala spi, usnela ze zmeczenia po wrzasku jaki mi zafundowala:wściekła/y:co sobie sasiedzi mysla:eek:ze ja ze skory pewnie obdzieram:eek:

Witajcie laseczki.
Ewelka Ilonka-urodzinowo imieninowe-100lat
agacjone-Oczywiscie,ze mozesz spytac.Musze tylko policzyc...Marys mial 7 lat wiec to bedzie juz 12 lat temu.O, az sama sie zaskoczylam!

Kacha-niech ci sasiedzi zajma sie soba a nie placzem malego dziecka.Jak nie mozesz do lekarza to chociaz tej poloznej jutro podpytaj.Macka karmilam piersia tylko 2tyg.bo nie mialam pokarmu,ale nie o tym chcialam.Spytaj ja o pozycje na pilke do rugby.Mi tak kazali karmic,bo inaczej nie lapal brodawki.Trzymasz malenstwo jakby pod pacha,najlepiej na takim rogalu.Ciezko to wytlumaczyc,ale mysle ze polozna bedzie wiedziala o co kaman.
Ilonka-kiedy rozpoczelas nocnikowanie?No i jak tam torebka?Spelnione oczekiwanie?Moj J.nigdy by nie wpadl na taki pomysl-torebka!!!Najczesciej idzie po najprostrzej linni-idziemy razem do sklepu i palcem pokazuje co chce.Boze,te chlopy sa takie ograniczone...

Ewa swieta racja ze chlopy sa ograniczone:tak:do nich mozna drukowanymi a i tak nie rozumia:no:ale jakby sie powiedzialo: piwko albo idz z kolegami na meczyk to zaraz skumaja w lot:-Deh to taka starsza polozna i sie powtarza po 2 razy ale chce na pewno dobrze:tak:mam nadzieje ze nie trafi akurat na histerie dziecka:zawstydzona/y:tak poza tym to upieklam sernik bo moj mi gadal ze do pr kazdy dobre ciasto nosi, wiec mu mowie ze moze je wziac a on ze nie chce bo blacha to za malo:-(:eek:wiec teraz bd musiala sama cisnac ten cholerny sernik:baffled:albo rozdam sasiadce i mamie jak zwykle:-(

Kacha a powiedz mu żeby sam se upiekł jak blacha to mało... powinien Ci dziękować że w ogóle upiekłaś! Bo przy takim maluszku to człowiek ledwo żyje jeszcze w 2 tygodnie po porodzie!

nuuuuudyyyyy a co u Was?:-D

reklama
Druga! :-D

Wczoraj był czwartek:D dzień z literką "r" dziewczyny korzystały:-D

Dzień dobry!:-)

kurdeee dzisiaj piątek trzeba zakupy porobić,p ogoda śliczna a ja się czuje paskudnie:/

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry